Tek.no

Nyhet

Rask problemløser for Windows

16 Apr 2010 14:12

Microsoft har lagt ut en betaversjon av noe de kaller for Fix it Center. Det dreier seg om et program som installeres på PC-en, og som skanner PC-en for å få oversikt over eventuelle problemer som kan medføre ustabil PC, dårlig nettforbindelse, dårlig skjermkvalitet, utskriftproblemer og så videre.

Fix it Center oppererer i flere trinn:

  1. Du starter med å installere "Fix it"-klienten.
  2. Du vil få opp forslag om installasjon av såkalte "troubleshooters", det vil si tilleggsprogrammer som brukes til analysere PC-en og finne eventuelle problemer. Det kan eksempelvis dreie seg om programmer som sjekker om det er installert noen ustabile nettleserplugins som kan medføre programkrasj.
  3. Det dukker opp et nytt vindu med oversikt over alle "troubleshooters" som er på plass. Meningen er at brukeren skal kjøre disse enkeltvis, og dermed finne ut status for PC-en.
  4. Tjenesten kommer til slutt med forslag om tiltak som kan settes i verk til å løse et bestemt problem. Du kan selv velge om et foreslått tiltak settes i verk automatisk, eller du kan velge å først se det aktuelle tiltaket før du eventuelt velger å iverksette dette. Last ned Fix it Center finner du på fixitcenter.support.microsoft.com, men det er fortsatt på betastadiet. Programmet er gratis, og kan brukes på så mange PC-er man ønsker.

(Kilde: Bink.nu)

Les også
Chrome OS forsinket
Les også
Programvare for studenter
Les også
Mer spennende hjemmesider
Les også
Winzip 14.5 sluppet
Les også
Visual Studio 2010 lanseres
Les også
Mer fleksibel Windows-oppdatering
Les også
Kalkulatorer
Les også
Miniguide: Programvarelisenser
annonse

Les også