Til hovedinnhold

Oppfølger til 7280?

Bilder av det som kan være en planlagt oppfølger til Nokias designtelefon 7280 har funnet sin vei ut på nettet. Telefonen er lett gjenkjennelig med sin karakteristiske snickers-lignende utforming, og kan minne om en forstørret versjon av Apples egen iPod Shuffle.

Ut i fra bildet ser det ut til at Nokia har gått bort fra fargekombinasjonen rødt-sort-hvitt, og satset på en noe enklere stil. På fremsiden ser vi at telefonen har fått et større rullehjul enn 7280, ala iPod. Dette kan bekrefte ryktene om at det som muligens blir Nokia 7380 vil fokusere på musikk.

Totalslakt

Nokia 7280 fikk totalslakt i media da den entret banen for omtrent ett år siden. Telefonen fikk kritikk for å være mer eller mindre umulig å skrive meldinger med, og generelt ha en laber brukervennlighet og utradisjonelle og upraktiske løsninger.

Kombinert med en relativt stiv pris og spinkle funksjoner, ble konklusjonen at 7280 var en mobiltelefon for de som var ute etter å skille seg ut i mengden, og kun brukte mobilen til å ringe med.

Det blir spennende å se om 7380 kan skaffe seg et bedre rykte enn sin hardt prøvede forgjenger. Med enklere løsninger, bedre kamera og innebygd minne kan designmobilen fra Nokia få bein å gå på. Når og hvor mobiltelefonen vil lanseres er foreløpig ukjent.

(Kilde: Engadget, Mobile-Review, Idnes)

Les også
Nokia 7280
Les også
Nokia goes cubic
annonse