Til hovedinnhold

Er dette Galaxy S Pro?

I lengre tid har det versert rykter om at den kommende toppmodellen Samsung Galaxy S vil få en Pro-modell med utskyvbart tastatur. I mars fikk ryktene et ekstra giv ved at redaktør for mobile-review.com Eldar Murtazin sendte ut følgende melding på Twitter; "samsung galaxy s pro _ same model with qwerty; price plus 50 euro; june".

Ryktebørsen har nå fått noe nytt å tygge på. Et bilde av det som angivelig er Galaxy S Pro skal ha dukket opp i e-postboksen til nettstedet androidcommunity.com.

Telefonen er merket med logoen til den amerikanske teleoperatøren Sprint. Dette er samme operatør som i dag har suksess med håndsettet HTC Evo 4G. I Androidcommunitys artikkel spekuleres det derfor i om Galaxy S Pro også vil få 4G. I denne sammenhengen er det dog ikke snakk om samme type 4G som Netcom har lansert i Oslo (LTE), men den forholdsvis lite utbredte standarden Wimax.

På spesifikasjonslisten er det ellers forholdsvis ukjent hva Galaxy S Pro vil ha. Tar man utgangspunkt i Eldar Murtazins Twitter-melding kan man likevel anta at det meste vil bli likt kommende Galaxy S.

Den vil i så fall bli en av de mest velutstyrte Android-telefonene med fulltastatur på markedet.

(Kilder: androidcommunity.com, engadget.com)

annonse