Tek.no

Nyhet

Ennå håp om iPhone

Marius S Eltervåg
14 Sept 2005 21:33

Det siste året har det dukket opp en rekke forskjellige bilder av konsepttelefoner, som alle utgav seg for å være Apples iPhone. Dette har ført til spekulasjoner om en ny telefon som ikke lignet noen andre modeller, og som kunne konkurrere med selveste iPod når det kom til musikkegenskaper.

Det er ikke til å skyve under en stol at mange ble skuffet da iTunes-telefonen ble lansert sist uke, og det viste seg at denne var en helt ordinær telefon fra Motorola. Forventningene om en futuristisk telefon med lagringskapasitet som en iPod mini ble på langt nær innfridd.

En rekke analytikere antar allikevel at Apple vil komme med en egenprodusert telefon, men at de først vil se om det er marked for et slikt produkt ved å samarbeide med Motorola. Det er tross alt langt mer økonomisk å samarbeide med en produsent som allerede har telefonen klar, enn å lage en ny telefon helt fra bunnen av.

Dermed er det ingen grunn til å gi opp drømmen om en telefon som kombinerer Apples designferdigheter med iPods musikkegenskaper.

Det skal imidlertid nevnes at en eventuell iPhone ikke vil bli lansert før tidligst om ett år, så det er bare å smøre seg med tålmodighet.

(Kilder: Reuters, CBC, CNET, MacDailyNews)

Les også
Apple gir seg ikke - nå kommer iRadio
Les også
Lager designmobil
Les også
Apple kaster seg inn i mobilmarkedet
annonse

Les også