Tek.no

Nyhet

Klart for PSP i Norge

26 Apr 2005 20:38Først publisert 26 Apr 2005 12:36
annonse

Sony har lenge torturert fansen med utsettelse på utsettelse av PSP-lanseringen i Europa. Nå har den japanske produsenten satt en ny dato for Europalanseringen av spillkonsollen: 1 september.

Til sammenlikning har Sonys bærbare spillkonsoll vært i salg i USA siden 24 mars, og i Japan i hele ni måneder.

Når spillkonsollen endelig dukker opp i butikkene, vil den være del av en såkalt Verdipakke. Verdipakken inneholder konsollen, oppbevaringsveske, en minnepinne med 32 MB minne, batterier, lader, hodesett med styringsmuligheter. Det følger også med et håndleddsbånd, pusseklut og en disk som inneholder musikk og små filmer fra forskjellige spill.

I USA fikk man filmen Spider Man 2 med i pakken når man kjøpte sin PSP. I Norge kan man imidlertid bare få denne filmen hvis man registerer sin konsoll på yourpsp.com. Det er foreløpig uvisst hvor mange av de som registerer seg som kommer til å få noen film.

Sony har foreløpig ikke annonsert lanseringen av noen spill sammen med konsollen. Man kan likevel regne med at de spillene som først lanseres er de samme som først kom i butikkhyllene i USA. To av de første spillene amerikanerne kunne glede seg over er MidiEvil og F1.

annonse

Prisen på PSP er satt til drøye 2000 kroner uten moms.

(Kilder: Prodigious Gaming, IT-avisen, BBC News)

Les også
Playboy til Playstation
Les også
Endelig Nintendo DS
Les også
Mer trøbbel for N-Gage
annonse

Les også