Til hovedinnhold

Touch Pro er på lager

HTC Touch Diamond har fått stor oppmerksomhet, og har blant annet lenge vært den mest besøkte mobilen i prisguiden vår. Nå er proffversjonen Touch Pro å finne i de første butikkhyllene, til en pris fra 5300 kroner.

I motsetning til Touch Diamond, har Touch Pro fått et fullt tastatur og plass til minnekort, så vel som litt kraftigere maskinvare som for eksempel batteriet. Telefonen er til gjengjeld fysisk større og veier så mye som 165 gram.

Det er liten tvil om at Touch Pro først og fremst er myntet på proffbrukerne som hamrer inn noen e-post fra mobilen i løpet av dagen, og som trenger et arbeidsverktøy så vel som en mobiltelefon.

Har alt

Touch Pro har det meste du kan trenge i en mobiltelefon. Skjermen er den samme som i Touch Diamond, og har en oppløsning på 480 x 640 piksler over 2,8 tommer. Denne oppløsningen er fire ganger så stor som i mobiler flest. I likhet med lillebroren har Pro fått TouchFlo 3D-menyer, som gjør at du kan styre det meste med tommelen og uten å trenge å dra fram pekepennen.

Super-3G og Edge gjør at du alltid får de raskeste surfehastighetene gjennom mobilnettet, og Wi-fi-tilkoblingen gjør at du også kan surfe via trådløse nettverk.

GPS er også på plass. GPS-mottakeren er av typen AGPS (Assistert GPS), som bruker mobilnettet i tillegg til GPS-satelitter for å fastslå posisjonen din raskere.

Vi kommer med en test av Touch Pro tidlig denne uken. Inntil den tid kan du lese mer om nykommeren her:

annonse