Nyhet

Maguire blir Spidey

Tobey Maguire er tilbake som Spider-Man.

Etter spekulasjoner i lang tid er det endelig på tide for å få klarhet i hvem som skal vende tilbake til "Spider-Man 4". Nå har nemlig Deadline Hollywood Daily gitt oss en bekreftelse på at både regissør Sam Raimi og skuespiller Tobey Maguire vil bli å se i edderkoppmannens neste eventyr.

To store kvinner

Kirsten Dunst, som spiller den rødhårede Mary Jane Watson, har ennå ikke noen avtale i boks, men ifølge en kilde er ikke Sony interessert i å hyre noen andre til rollen. Nettstedet melder også at man, i tillegg til Mary Jane, kan forvente en annen stor kvinnelig rolle i den neste filmen.

Spideys svarte kostyme er borte, selv om det nesten er blitt mote å lage mørke og dystre superheltfilmer - spesielt med tanke på suksessen til "The Dark Knight". Ifølge en på innsiden, så ser det ikke ut til at Spider-Man har tenkt å følge trenden med mørke superheltfilmer. Spider-Man er nemlig noe for seg selv. Forskjellen på ham og Batman er at Batman kjemper med sin egen mørke side, noe som ikke er tilfellet med Peter Parker. Hans indre kamp handler mer om det å måtte gjøre offer.

Det svarte kostymet vil forsvinne, i tillegg til hans mørke side.

Skurken(e) er enda hemmelighetsstemplet

Sony har ennå ikke gått ut å annonsert noen kjeltringkarakter til den neste filmen - de har tross alt ganske god tid. Filmingen av "Spider-Man 4" begynner nemlig i hovedsak ikke før til neste høst, på grunn av premieren som er utsatt til mai, 2011. Men de lover oss at når vi får vite hvem skurken er, så kommer vi til å skjønne hvem som kommer til å få rollen.

Deadline Hollywood kan også fortelle at Sony vurderer å filme både film nummer fire og fem på samme tid, noe som blir mer effektivt med tanke på økonomien. De slipper også å måtte samle sammen alle igjen, noe som visst nok ikke var lett denne gangen.

annonse