Nyhet

Se Samsungs tre nye Bluetooth-hodesett

I skyggen av Samsungs mobillansering i Norge for en uke siden, ble det samtidig lansert to nye musikkhodesett og en håndfri fra produsenten.

Alle de nye hodesettene passer til alle mobiler som har støtte for trådløs Bluetooth-tilkobling. De tre nykommerne skal komme i butikk i oktober.

SBH-650 - Trådløst ledningshodesett

SBH-650 er et musikkhodesett som er bygget opp av en Bluetooth-fjernkontroll som henger rundt halsen, og til denne kobles et vanlig sterehodesett til via vanlig minijack-tilkobling. På denne måten kan du plugge inn det hodesettet du måtte ønske.

Med dette hodesettet mister du kanskje litt av poenget med Bluetooth-tilkoblingen, siden du uansett må ha ledninger hengende nedover halsen. På en annen side er iallefall mobilen trådløs mens du spiller musikk, samtidig som du kan bruke hodesettet som håndfri. Musikken dempes automatisk ved en innkommende samtale.

Prisen på SBH-650 vil trolig havne på rundt 600 kroner.

Dimensjoner: 2,85 x 5,7 x 0,85 cm (kontrollenhet), 16,5 gram
Batterilevetid: Samtale- og spilletid, 9 timer; hviletid, 200 timer

SBH-700 - glad og fri

Samsung lanserte også et hodesett for deg som vil ha det helt ledningsløst. SBH-700 er bygget opp med en bøyle bak hodet. I denne bøylen ligger alt hodesettet trenger for å koble seg til mobilen, som batteri og radiosender/-mottaker.

Det følger også med en ledning i pakken, som gjør at du kan bruke det samme hodesettet i en MP3-spiller eller andre enheter som ikke støtter Bluetooth. Ved bruk av ledningen vil du sannsynligvis også oppnå bedre lydkvalitet.

Hodesettet kan legges sammen når det ikke er i bruk, slik at det tar liten plass i lomma. I likhet med SBH-650, kan også SBH-700 brukes som håndfri til mobilen.

Prislappen til SBH-700 vil havne på rundt 700 kroner.

Dimensjoner: Ukjent størrelse, 65 gram
Batterilevetid: Samtale- og spilletid, 8 timer; hviletid, 140 timer

Les også:

sitat"WEP-250 - billig håndfriWEP-250 er en håndfri for mobilsamtaler, og er oppfølgeren til WEP-200. Håndfrien veier bare 11 gram.I forhold til WEP-200, har nykommeren fått bedre batterilevetid og en mer effektiv overføringprofil (EDR) som sørger for mindre støy.WEP-250 vil koste rundt 400 kroner.Dimensjoner: 4,5 x 1,9 x 1,2 cm, 11 gram
Batterilevetid: Samtaletid, 7 timer; hviletid, 100 timer"
Les også
Samsung Wep 750
Les også
Håndfrien som spiller musikk på radioen
Les også
Billig mikro-håndfri
Les også
Cresyn CS-HP700
Les også
Nokia BH-703
Les også
Cresyn C750e
Les også
Samsung SBH-500
annonse