Nyhet

Ny tabbestopper i Gmail

Googles e-posttjeneste, Gmail, tilbyr en rekke eksperimentelle funksjoner som kan aktiveres via Innstillinger, Prøvefunksjoner, dersom du ønsker å teste ut disse.

Blant disse finnes en kategori som kan kalles tabbestoppere, det vil si funksjoner som reduserer sannsynligheten for at du tabber deg ut. Du får altså muligheten til å angre på en handling.

Tabbestoppere

Det finnes allerede en funksjon som du kan trykke på dersom du angrer på å ha sendt en melding. Med funksjonen "Angre sending" kan du avbryte sendingen i inntil 10 sekunder etter du har trykket på send-knappen.

Videre finnes det funksjonen "Påminnelse ved glemt vedlegg", som sier ifra hvis du nevner at du skal legge ved en fil, men glemmer å gjøre det.

Ny tabbestopper

Nå har denne kategorien fått en ny mulighet, nemlig funksjonen "Er det feil Per?" Denne gangen kan du unngå en eventuell tabbe som går ut på å sende en melding til feil person. Tabben unngås ved at du får flere alternativer i adressefeltet, dersom dette er aktuelt, og dermed får muligheten til å kontrollere at du er i ferd med å sende til riktig adresse.

(Kilde: Google)

Les også
Gmail med sikker kanal
Les også
Les Gmail-meldinger uten nett
Les også
Vedlegg fungerer nå med Gmail offline
Les også
Gmail nede, igjen
Les også
Gmail ut av beta
Les også
Gmail med klikk-og-dra mulighet
annonse