Tek.no

Nyhet

Snart kan den digitale Note-pennen til Samsung få innebygd høyttaler

Men hva skal den brukes til?

Patently Mobile
27 Sept 2016 15:03

Samsungs digitale penn som følger med selskapets Note-modeller kan nok ikke sies å være den mest spennende delen av mobilene, men nå ser det ut til at Samsung har store planer for det ganske fantasiløse tilbehøret. Det melder Patently Mobile.

Nettstedet har nemlig kommet over en ny patentsøknad hvor Samsung beskriver en digital penn med noe så uventet som en innebygget høyttaler.

Kan erstatte mobilhøyttaleren

Høyttaleren befinner seg på den øverste tuppen av pennen og skal ifølge patentdokumentet kunne benyttes både når pennen er skjøvet inn i mobilen og når den tas ut.

Pennen i helfigur. Det er ennå uvisst om eller når den faktisk kommer på markedet, og til hvilken Note-modell.
Patently Mobile

Mens pennen ligger i holderen på mobilen skal den nemlig fungere som høyttaleråpning for mobilen ved at lyden overføres gjennom selve pennen fra en høyttaler innerst i hullet.

Når pennen er ute og i bruk vil lyden fra mobilen simpelthen sendes ut gjennom hullet hvor pennen plasseres. Det er imidlertid litt mer uklart hva høyttaleren i pennen skal brukes til mens pennen er i bruk.

Det er ikke utenkelig at den kan gi fra seg små lyder mens man benytter berøringsskjermen, for eksempel når man beveger pennen over bestemte områder av skjermen, som Ubergizmo spekulerer i. Ennå er det altså kun en patentsøknad, og det er uvisst om eller når pennen faktisk kommer på markedet.

Flere Samsung-produkter skal kanskje snart få S-pennen: Ifølge rykter vil et nytt 10-tommers nettbrett med pennen komme snart »

Les også
Denne smarte pennen kan måle alt mulig rart og kobles til mobilen
Les også
Samsung slipper nytt 10-tommers nettbrett med Note 7-penn
Les også
Samsung Galaxy Note 7: Omtrent så heftig som en mobiltelefon kan bli
annonse

Les også