Tek.no

Nyhet

ZTE ba Internett om hjelp til å lage et kult nytt produkt – dette ble resultatet

Sjekk finalistene i «Project CSX».

ZTE
13 Okt 2016 12:30

I august i år kunne vi melde om et nytt fremstøt fra kinesiske ZTE som innebar å invitere publikum til å komme med idéer til et nytt, mobilt produkt under navnet «Project CSX».

Nå melder ZTE at de innsendte idéene er kokt ned til fem «finalister», som alle er mildt sagt spesielle.

Mobil med øyesporing

Hva med en mobil med øyesporing?
ZTE

Ett av konseptene er en mobiltelefon som er i stand til å spore øyebevegelsene til brukeren, for på denne måten å utføre ulike oppgaver uten fysisk berøring. I tillegg har mobilen en bakside bestående av en form for «lim» som gjør at du kan feste mobilen på overflater foran deg.

Denne løsningen skal sørge for stabilitet mens du bruker øyesporingsfunkskonen, samt bedre komfort.

Smart mobildeksel og hanske

En annen idé er «smarte» mobildeksler som blant annet kan by på innebygget spillkontroller som kan dras ut og en egen skjerm med elektronisk blekk som kan legges over hovedskjermen.

«Powerglove» er navnet på en slags hanske som kan programmeres ved hjelp av en egen mobilapp. Meningen med dette produktet er at det kan hjelpe brukeren å utføre bestemte oppgaver og på den måten lære nye ferdigheter, for eksempel spille piano, men også bistå i rehabilitering. Det er denne hansken du kan se i toppbildet øverst i saken.

Axon 7-variant og VR-dykkemaske

Den fjerde idéen er nok den minst spennende, og er rette og slett en mobiltelefon som skal kombinere egenskapene til ZTE-modellen Axon 7 med Nexus-aktig programvare for å gi brukere den «ultimate» brukeropplevelsen.

Illustrasjonsbilde av «VR-dykkermasken».
ZTE

Den femte og siste idéen ZTE har plukket ut til å gå videre er noe så spenstig som en «VR-dykkemaske». Dette er en vanntett maske som bruker «utvidet virkelighet»-teknologi til å gi deg informasjon mens du er ute og svømmer, og som fanger opp omgivelsene og håndkommandoer med et innebygget kamera.

De fem idéene kan stemmes over nå på Project CSX-siden, hvor du også kan finne mange flere detaljer om de ulike produktene.

ZTE har allerede noen snertne mobiler: Nubia Z11 er nesten helt rammeløs »

Les også
Dette ble vinneren av ZTEs oppfinnelseskonkurranse
Les også
Nye ZTE Axon 7 mini skal ha super lyd
Les også
ZTE vil ha din hjelp til å bygge sin neste mobiltelefon
annonse

Les også