Til hovedinnhold
NyhetNokia lanserte unik telefon

Nokia lanserte de unike Asha-telefonene

Fargerike Asha 500, 502 og 503 kommer med gjennomsiktig skall.

Nokia / YouTube

For et par uker siden lekket Nokia Asha på nett, og nå har Nokia avduket den lille og unike telefonen én gang for alle – med de tre nye modellene 500, 502 og 503.

Nokia har forståelig nok rettet mye av sin oppmerksomhet på smarttelefonserien Lumia, men gode, gamle Asha er ikke glemt. Mobilen, som er en slags blanding mellom tradisjonell telefon og smarttelefon, holder fremdeles koken, og høstens tre modeller har fått en unik design: I tillegg til de fargesterke dekslene, befinner det seg et gjennomsiktig lag ytterst av polykarbonat, kalt «Ice». Du har valget mellom fargene rød, grøn, gul, turkis, hvit og svart på selve mobilen.

Tre ulike telefoner

Nokia Asha 500 har en skjerm på 2,8 tommer, et 2 megapikslers kamera og kommer i to varianter: Den ene med en enkel SIM, og den andre med såkalt «Easy Swap Dual SIM». Prisen blir på 69 dollar (400 kroner) når den dukker opp i fjerde kvartal.

Nokia Asha 502 har en 3 tommer stor skjerm, et kamera på 5 megapiksler med LED-blits og «Easy Swap Dual SIM». Prisen kommer på 89 dollar (530 kroner).

Nokia Asha 503 støtter 3,5G-tilkobling, samme skjerm og kamera som 502, Gorilla Glass 2 og de to ulike SIM-variantene. Denne telefonen vil koste 99 dollar (590 kroner).

Se flere Nokia-videoer på YouTube.

Nokias første nettbrett:
Her er Nokia Lumia 2520 »

(Kilder: Engadget og The Next Web)

annonse