Knips bilder med fingrene

Dette kamera-konseptet er så minimalistisk det kan få blitt.

Har du noen gang mimet fotografering ved å late som du tar bilder med et usynlig kamera i hendene dine? Vel, noen har tydeligvis gjort nettopp det og tenkt at det må la seg gjøre å ta bilder slik i virkeligheten også.

Yeon Su Kim har nemlig designet et konseptkamera som festes på tommel og pekefinger. En gummiring med selve optikken plasseres på tommelen, mens en lengre utløserring festes på pekefingeren.

Slik ser det ut, fingerkameraet.

For å knipse bilder, må brukeren så «trykke» ned pekefingeren, på samme måte som man ville trykket inn en utløserknapp på et fysisk kamera. Ved å lage en «kikkert» med hånda, kan man også gjøre videoopptatt med det noe uvanlige kameraet.

Smart silikon

Utløserringen skal være laget av silikon som oppfatter at det blir tøyet, og det er slik kameraet vet at det må knipse et bilde eller gjøre et videopptak når fingeren bøyes.

Bildene overføres via blåtann til en smarttelefon umiddelbart, noe som fjerner behovet for en plasskrevende minneløsning på selve tommelkameraet.

Når og om kameraet kommer i salg, vites ikke. Øvrige spesifikasjoner er heller ikke kjent, men råtassoptikk er det neppe snakk om.

Les også: Dette kameraet er en skikkelig kasteball

(Kilde: Yanko Design)

Les også
Dette kameraet gir deg fotografisk hukommelse
Les også
Vil du smykke deg med dette?
Les også
La deg forføre av disse bildene
Les også
Vil du se noen fantastiske bilder?
Les også
Fem klassiske PC-pek
Les også
Se de flotte novemberbildene
Les også
Nikon starter opp kameraproduksjonen igjen
Les også
Er hjernen din klar for dette?
Les også
Nissen bør vite om disse kameraene
Les også
Dette kameraet er en skikkelig kasteball
Les også
Se, superkameraet flyr!
annonse