Tek.no

Nyhet

Sjekk ut våre nye mobilsider

28 Mai 2011 06:00

Den skarpøyde leser har kanskje fått med seg at mobilsidene våre har endret seg de siste dagene. Vi har i det stille rullet ut en helt ny platform, som skal sikre en mye bedre opplevelse når du besøker oss fra mobiltelefonen. Her er det som er nytt:

Mer samkjørte design

Mobilsidene våre skal nå ligge mye tettere opp til den vanlige utgaven vår. Vi bruker de samme bildene, fargene og skrifttypene.

A - Å

I denne seksjonen finner du et kart over hele nettstedet, inkludert linker til seksjoner og emner.

Artikkelsøk

Du kan nå søke gjennom artikkelarkivet vårt også når du besøker oss fra mobiltelefonen. Du finner søkefeltet i seksjonen A-Å samt på bunnen av forsiden.

Egen app for Android

Vi har laget en enkel Tek-app som samler snarveier til alle sidene i Tek-nettverket på ett sted.

Automatisk videresending i artikler

Når du besøker en artikkel (www.hardware.no) fra mobilen, vil du automatisk sendes videre til mobilutgaven av artikkelen (m.hardware.no). Vil du heller videre til fullversjonen bruker du knappen på toppen av siden.

Kommentarfelt i artikler

Du kan nå se kommentarene til artikler også når du er på mobil.

Her kan du se resultatet:
Besøk de nye mobilsidene våre

Det gjenstår ennå arbeid før vi er helt fornøyde med mobilutgaven vår. Blant annet må det lages mobilsider for Tek, Gamer og Audiovisuelt. Vi vil legge til støtte for video som ikke er Flash-basert, slik at den kan ses på iPhone og iPad. Og vi vil også integrere forumtrådene bedre. Alt dette venter vi å løse i løpet av nær fremtid.

Men det er sikkert mye vi ikke har tenkt på også. Er det andre ting vi burde fikse på? Har du ris eller ros? Ta del i diskusjonen nedenfor, eller send oss en epost. :)

annonse