Tek.no

Nyhet

Nye HTC-modeller lekket

29 Apr 2011 16:12

Etter at Apples iPhone 4 ble lansert, med en skjermoppløsning på 960 x 640 piksler, har det blitt større fokus på skjermoppløsning. Blant andre Toshiba har lansert telefoner med like høy oppløsning som Apples såkalte "Retina Display".

Frem til nå har HTC stort sett holdt seg til en skjermoppløsning på 800 x 480 piksler på toppmodellene sine, men nå kommer etter alt å dømme også denne produsenten med nye telefoner med høy skjermoppløsning.

Les også: Kan man se pikslene på iPhone 4?

35 prosent høyere oppløsning

Modellene det er snakk om er HTC Kingdom og HTC Rider. Ingen av disse er offisielt bekreftet fra HTC ennå, men bilder stemplet med "HTC Confidential" har nå dukket opp på internett.

Sannsynligvis er det snakk om store skjermer i begge mobilene. Dagens største mobilskjermer fra HTC er på 4,3 tommer, og det er sannsynligvis den størrelsen det dreier seg om også her.

Oppløsningen er såkalt qHD, eller 960 x 540 piksler. Dette er noe lavere enn i iPhone 4, men likevel en solid økning med 35 prosent fler bildepunkter i skjermen. Dermed burde det være duket for betydelig skarpere skjermer enn det vi finner i eksempelvis dagens HTC Desire HD.

(Kilde: engadget.com)

Les også
HTC Wildfire S: Smått og godt
Les også
– Nesten alle Android-telefoner lekker data
Les også
Tre nye fra HTC
Les også
VIDEO: Slik blir HTC Flyer
Les også
OnLive bringer PC-spill til Android?
annonse