Nyhet

Galaxy Tab-oppfølger på vei?

Ryktebørsen i forkant av gigantmessen Consumer Electronics Show i Las Vegas går for harde livet. I tillegg til spekulasjonene rundt PSP-telefonen, er det nå snakk om at nye produkter fra LG og Samsung skal vise sitt åssyn på messen.

LGs produkter på messen blir sannsynligvis den allerede bekreftede Optimus X2 og Optimus Pad som har versert i rykteform i lange tider.

Betydelig kraftigere

En oppfølger til Samsungs Galaxy Tab har ifølge ryktene fått navnet Galaxy Tab 2, og den skal være utstyrt med innmat fra skjermkortprodusenten Nvidia. Plattformen heter Tegra 2 og vi har sett på den et par ganger i år.

I forhold til Galaxy Tab skal oppfølgeren ha en tokjernet prosessorløsning som er betydelig kraftigere enn Samsungs til dels egenutviklede Hummingbird-prosessor. Det snakkes også om en størrelse på omlag 9 tommer.

Android for nettbrett i anmarsj

Enten neste generasjon Android blir en storoppdatering og heter 3.0 eller en mindre oppdatering med versjonsnummer 2.4 er det to ting som er klare. Navnet blir Honeycomb og versjonen som kommer vil være klargjort for nettbrett i større grad enn dagens Froyo og Gingerbread-versjoner.

Flere andre merker har hjulene i gang nå rett i forkant av messen. Asus har vist frem bilder av noe som kan være et Android-basert nettbrett, og Motorola har lagt ut en kryptisk video på Youtube.

(Kilde: netbooknews.com)

Les også
Android 2.3 kan lastes ned til Galaxy Tab
Les også
Dette er verdens tynneste nettbrett
Les også
Android OS 3.0 Honeycomb
Les også
Full specs of HTC Flyer revealed
Les også
Dette er HTC Flyer
Les også
Nå jobber HTC med nettbrett
Les også
Nå kommer LTE-versjoner av Galaxy S og Tab
Les også
Store forventninger til Xoom
Les også
Her er Asus' fire nye nettbrett
Les også
LG Optimus Black er lansert
Les også
Vi tafser på den første Tegra 2-telefonen
Les også
Dell Streak er norgeslansert
Les også
Se så rask den er
Les også
Honeycomb-nettbrett om to uker?
Les også
LG med enda en supertelefon?
Les også
Nettbrett vises fram med Honeycomb
Les også
Samsung Galaxy Tab
annonse