Tek.no

Nyhet

Sharkoon slipper nytt tastatur for seriøse spillere

«Skiller PRO» er verken mekanisk eller dyrt.

Attitude/Shutterstock.com, Sharkoon
26 Sept 2014 14:00

Det er ikke så veldig ofte vi hører om den tyske utstyrsprodusenten Sharkoon, til tross for at selskapet avstedkommer både kabinetter, strømforsyninger, hodesett og ikke minst spillmus med særs overkommelige prislapper.

Selskapet har også tastaturer på merittlisten, og i en fersk pressemelding har Sharkoon nå kunngjort et nytt spilltastatur som de håper vil appellere til entusiastene blant spillerne – til tross for at det ikke er mekanisk.

Profil- og makrotaster

Den nye modellen er døpt Skiller PRO og er altså en «profesjonell» utgave av sin allerede eksisterende Skiller-modell. Tastaturet kommer blant annet med seks makrotaster på venstre side, i tillegg til tre profiltaster du kan bruke til å hente frem lagrede spillprofiler.

Tastaturet har innebygd minne, slik at du kan bruke profilene på en hvilken som helst PC. Når det gjelder taster har Sharkoon ellers utstyrt sin nye Skiller-modell med ni multimedietaster.

Ifølge Sharkoon skal det være en smal sak å programmere tastene ved hjelp av den medfølgende programvaren. Produktet kommer også med blått baklys, og dette kan du justere intensiteten til i trinn på 10 prosent av gangen.

Blir billig

Levetiden er oppgitt til 10 millioner trykk, og av andre spesifikasjoner er de ytre dimensjonene på 48 cm x 19 cm x 3,2 cm. Vekten ligger på 888 gram, som da inkluderer den 1,5 meter lange kabelen.

Skiller PRO har fått en veiledende utsalgspris på beskjedne 27 euro, men da må du som sagt ta til takke med at det ikke er mekanisk. I Norge lander prisen på rundt 250 kroner – noe som på ingen måte er mye for et tastatur i denne klassen.

Nå finnes det en helt ny type mekaniske tastebrytere: Cherrys RGB-brytere lyser opp tastaturet i millioner av farger »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Denne musen er for seriøse spillere
Les også
Dette mobile tastaturet kan du bruke med alle operativsystemene
Les også
– Dette er verdens mest avanserte spilltastatur
Les også
Kunne du tenkt deg et tastatur som dette?
Les også
Denne spillmusen blir skikkelig billig
annonse

Les også