Tek.no

Nyhet

Enda en utgave av LG G3

Ny avlegger av flaggskipet er lansert i Sør-Korea.

LG
8 Aug 2014 06:07

Flommen av nedskalerte toppmodeller fortsetter. Denne gangen kan phonearena.com melde om at LG har kommet med en mer kompakt utgave av G3 bare kort tid etter lanseringen av G3 Beat. G3 Beat er forøvrig i salg under navnet G3 s utenfor Korea.

G3 A vil glede flere av dem som syntes G3 Beat var labert utstyrt. Denne utgaven har nemlig en hel del til felles med LGs fortsatt svært så anstendige G2-modell.

Bedre skjerm og kamera

LG G3 A.

Skjermen har ikke den samme, ekstreme oppløsningen som vi lot oss imponere av på LG G3 tidligere i sommer, men 1 080 x 1 920 punkter er fortsatt dugelig. G3 A er også noe mindre, med 5,2 tommer mot G3s 5,5. Det er samme oppløsning og skjermstørrelse som på G2. Til sammenligning kommer G3 Beat med en 5 tommers skjerm på 720 x 1280 punkter.

Kameraet er identisk med 13 megapiksel-utgaven vi finner hos flaggskipet. Det samme er frontkameraet på 2,1 megapiksler. Også dette er en kraftig forbedring i forhold til Beats 8 megapikslers kamera bak og 1,3 megapiksler i front.

Raskere prosessor

Når det kommer til prosessorkraft var Beat utstyrt med en litt slapp firekjerners Snapdragon 400-systembrikke på 1,2 GHz. Med G3 A kan sør-koreanerne glede seg over den langt kvikkere Snapdragon 800-brikken som klokker inn på 2,26 GHz. Arbeidsminnet er på 2 GB og det utvidbare internminnet på 32 GB.

Videre har batteriet en kapasitet på 2 610 mAh og er avtagbart, operativsystemet er Android 4.4 KitKat og det skal følge med ny programvare som knytter ulike funksjoner til bevegelser av håndleddet.

Foreløpig har ikke LG noen planer om å slippe G3 A utenfor Korea, skriver phonearena.com.

Les også: Kompaktutgaven av LG G3 er lansert

(Kilde: phonearena.com)

Les også
LG lanserer sin egen systembrikke for mobiler
Les også
LG slipper enda en versjon av toppmodellen
Les også
LG G2 Mini: Denne «mini»-mobilen får du til under 2000 kroner
Les også
Får LG G3 sju nye avleggere?
Les også
Samsung har lansert Galaxy S5 Mini
Les også
LG G3: LG G3 er en av årets aller beste mobiltelefoner
Les også
Sony Xperia Z1 Compact: Den råeste Android-mobilen har krympet
annonse

Les også