Til hovedinnhold

Smartklokke? Hvorfor ikke et smartlommeur?

Samsung viste frem spenstige konseptmodeller.

Samsung lanserte sine nye Gear S3-smartklokker på tampen av fjoråret til svært varm mottakelse her på verket. Selskapet har imidlertid store planer på smartklokkefronten fremover, og for å illustrere dette har selskapet nå dratt sløret av noen nye konseptmodeller med friske egenskaper.

De nye konseptmodellene skal vises frem på BaselWorld-messen i Sveits, som er blant de største og viktigste messene i armbåndsur-bransjen.

Og det er nettopp sveitsisk design Samsung har latt seg inspirere av med de nye smartklokkevariantene sine. Nærmere bestemt har selskapet ambisjoner om å minke avstanden mellom smartklokker og den tradisjonsrike, sveitsiske klokkekunsten.

Den mest spesielle modellen er nok denne lommeur-hybriden.

«Lommeur-hybrid»

De tre konseptproduktene som Samsung skal vise frem på BaselWorld består av en modell som ligner på den vanlige Gear S3-klokken, men som faktisk byr på ekte, mekaniske detaljer på innsiden. Denne er til forveksling lik et vanlig, eksklusivt armbåndsur.

Den andre modellen er en slags premium-utgave av den eksisterende Gear S3-klokken, som innebærer at den byr på nye rammer, reimer og fargeutvalg av det litt mer eksotiske slaget.

Den mest nevneverdige konseptmodellen er nok imidlertid en «lommeur-hybrid». Denne modellen er en Gear S3 i lommeur-form, og i lukket tilstand befinner det seg en eksklusiv, mekanisk klokke på toppen. Produktet er ment å være den ultimate blandingen av det tradisjonelle klokkedesignet og moderne smartklokketeknologi.

Flere detaljer om konseptmodellene foreligger ennå ikke, og det er også uvisst i hvilken grad Samsung planlegger å faktisk gjøre modellene tilgjengelige for forbrukere.

Sveitsere har også prøvd seg på smartklokker: Her er Tag Heuers nye Android Wear 2.0-modell »

(Via Android Police)

Les også
Nå kan du spille Spotify-låter uten nettilgang og uten mobil
Les også
ZTEs første Android-klokke kan kobles på mobilnettet – og blir billig
Les også
Garmins nye treningsklokke er for de mest seriøse treningsentusiastene
Les også
Nå kaster motebransjen seg over smartklokkene
Les også
Samsungs neste Gear VR-briller får trolig egen skjerm med superoppløsning
Les også
Snart kan du kanskje betale i butikken med et par solbriller
Les også
På tide: Nå får Samsung Galaxy S7 endelig nyeste Android
annonse