Nyhet

Denne mobilen skal ha 10 GB minne

Lekkasje tyder på ekstremmodell fra Vivo.

Vivo er ennå ikke et spesielt kjent merke på våre breddegrader, men den kinesiske mobilprodusenten har satt seg på kartet den siste tiden med den første mobilen som har fingeravtrykkleser i selve skjermen. Nå har de enda en unik mobil på vei, ifølge en ny lekkasje.

Som blant andre 9to5google og Slashgear melder ble det nylig lagt ut et bilde av en ny Vivo-telefon på den kinesiske mikrobloggtjenesten Weibo, sammen med et knippe temmelig heftige spesifikasjoner. Mobilen skal ha fått navnet Xplay7.

10 GB minne og 4K

Vivo lanserte akkurat X20 Plus UD, første mobil med fingeravtrykkleser i skjermen, og nå ser det ut til at de slår på stortrommen igjen.

Etter lekkasjen å dømme skilter Xplay7 med vanvittige 10 GB minne, som i så fall gjør den til den første i sitt slag i verden. Det mest ekstreme vi har sett hittil er 8 GB, som vi blant annet finner på nye Razer Phone. I hvilken grad 10 GB faktisk kan utnyttes på meningsfullt vis ennå er høyst uvisst, men noen må jo være først.

En muligens mer nyttig egenskap ved Xplay7 er den ekstreme lagringsplassen. Lekkasjen skal nemlig ha det til at mobilen også byr på solide 512 GB med plass, med 256 GB som det minste alternativet.

Som om ikke dette var nok skal mobilen visstnok også komme med 4K-oppløsning, en annen egenskap med en muligens tvilsom nytteverdi. Skjermen skal for øvrig ha et 18:9-format og fylle 93 prosent av overflaten. Det betyr at mobilen får fingeravtrykkleser i selve skjermen, akkurat som på Vivo X20 Plus UD.

Av andre spesifikasjoner har Xplay7 en Snapdragon 845-brikke om bord, som ikke virker direkte usannsynlig. Pris og lanseringsinformasjon foreligger ikke, og man må nok ty til noen triks om man skal få tak i mobilen, da Vivo enn så lenge kun betjener det asiatiske markedet.

Apple skal visstnok slippe tre nye iPhone-modeller i år »

Les også
Galaxy S9 avslørt
Les også
Dette er den første mobilen med fingeravtrykkleser bygget rett inn i selve skjermen
annonse