Til hovedinnhold

Stardew Valley kommer til iPhone og iPad

Ha det bra, liv.

Før helgen ble det klart at Civilization 6 blir tilgjengelig på iPhone, og nå varsler også Stardew Valley-utvikler Eric Barone at han har jobbet med en mobilvennlig versjon.

Spillet, som i praksis går ut på å drive en liten gård, kommer ut 24. oktober til iOS.

Både til iPhone og iPad

Det vil dermed kunne spilles både på iPhone og iPad, men det er foreløpig ikke klart nøyaktig hvilke versjoner som er støttet, annet enn det krever iOS 10 eller nyere.

– Det er fullversjonen av spillet, ikke en nedstrippet versjon, og spilles omtrent identisk med alle andre versjoner. Hovedforskjellen er at det har blitt bygget opp på nytt for touchskjerm-spilling, med nytt brukergrensesnitt, menysystemer og kontroller, skriver Barone i en bloggpost.

Spillet vil koste 85 kroner, og inneholder ingen ytterligere mikrotransaksjoner. Det inneholder innholdet fra 1.3-oppdateringen, men ikke flerspillerstøtte.

I Stardew Valley kan du nærmest gjøre akkurat hva du vil. Fiske, for eksempel.

Fortsett der du slapp

Har du spilt Stardew Valley på PC kan du også overføre lagringsfilene dine til iOS via iTunes, men det virker ikke som om du kan synkronisere de to på annen måte.

Barone skriver også at en Android-versjon er i arbeid, og at han håper å komme med en eksakt lanseringsdato innen kort tid.

annonse