Tek.no

Nyhet

Samsung lanserer nye smartkjøleskap med digre berøringsskjermer

Følger opp med en ny generasjon av Family Hub.

Samsung
4 Jan 2017 12:51

På CES-messen for ett år siden avduket elektronikkgiganten Samsung et smart kjøleskap med en svær berøringsskjerm på utsiden, kalt Family Hub. I forbindelse med årets CES-messe har Samsung nå passende nok dratt sløret av oppfølgeren, Family Hub 2.0.

Family Hub 2.0 vil omfatte hele 10 smarte kjøleskapmodeller, og dermed har Samsung altså trappet opp satsingen på det nye produktsegmentet betraktelig.

De nye kjøleskapene deler mange av de samme nøkkelegenskapene som den første generasjonen bød på. Berøringsskjermen er som før på 21,5 tommer, og på innsiden finner man kameraer som tar bilder når du lukker døren og hjelper deg med å holde styr på hva du har i kjøleskapet via en app.

Samsung

Flere funksjoner

Appen har imidlertid nå fått noen oppgraderinger som blant annet innebærer at man kan legge bilder av matvarer du er i ferd med å gå tom for til en egen handlelistefunksjon.

I tillegg er også en egen oppskriftsapp nå på plass, som kan servere deg oppskrifter med stor, oversiktlig tekst på skjermen og med stemmeopplesning. Man kan også få informasjon om vær og annen informasjon, samt legge matvarer til handlelister, med stemmekommandoer.

Family Hub 2.0-kjøleskapene har ifølge Samsung også blitt mer familievennlige, ved at familiemedlemmer kan lage sine egne profiler med bilder på kjøleskapet. Profilene kan brukes som digital oppslagstavle som familiemedlemmene kan sende bilder, beskjeder og oppdateringer til med mobilen sin.

Europeisk pris og tilgjengelighet for de nye smartkjøleskapene er ennå ikke kjent, men CES-messen vil trolig by på flere detaljer.

Samsung har nylig vannsikret sine nye billigmobiler »

Les også
Samsung har vist frem en snodig alt-i-ett-PC med skikkelig lydplanke
Les også
LG lanserer robot du kan bruke til å kontrollere smarthjemmet ditt
Les også
Samsungs nye skjerm skal gjøre spillingen bedre med kvanteprikker
Les også
Samsungs nye 4K-Blu-Ray-spiller gjør HDR-avspilling enklere
Les også
Samsung bygger inn Steam Link i sine nye TV-er
annonse

Les også