Til hovedinnhold

Med Asus' nye mobil kan du se på video i ett døgn uten å lade

Nye ZenFone 4 Max kommer med massivt batteri.

Asus

Nylig dro Asus sløret av sin splitter nye ZenFone 4-serie, som blant annet består av en heftig utstyrt toppmodell med saftig kameraløsning, men serien har også en annen høyst interessant modell i rekken. ZenFone 4 Max er navnet på selveste batterikongen i den nye serien.

ZenFone 4 Max kommer i to forskjellige skjermstørrelser, hvorav 5,5-tommeren har et batteri på massive 5000 mAh, noe som definitivt plasserer den helt i det øvre batterisjiktet når det gjelder mobiltelefoner.

ZenFone 4 Max.
Asus

Nesten ett døgn med videoavspilling

For å sette det i perspektiv skal denne batteristørrelsen ifølge Asus gi deg opptil 22 timer med videoavspilling, 26 timer med nettsurfing via WiFi, opptil 40 timer med snakking eller 46 dager i standby-modus.

Mobilen er for øvrig ikke unik, da også Asus ZenFone 3 Zoom fra tidligere i år faktisk også hadde et batteri på 5000 mAh.

Av øvrige spesifikasjoner har mobilen altså en 5,5-tommer skjerm med den beskjedne oppløsningen 1280 x 720 piksler, opptil 4 GB minne og 64 GB lagringsplass og en Snapdragon 430-brikke. Mobilen en dobbel kameraløsning på baksiden bestående av et 13 megapikslers hovedkamera og et sekundærkamera med vidvinkellinse på 120 grader, mens frontkameraet har 8 megapiksler.

Slipper også rimeligere utgave

Asus slipper også en litt rimeligere utgave av ZenFone 4 Max som har en litt mindre skjerm på 5,2 tommer og et batteri på 4100 mAh, som fremdeles er en respektabel størrelse. Ellers har mobilen mer eller mindre identiske spesifikasjoner som storebroren.

5,5-tommersversjonen av ZenFone 4 Max skal bli tilgjengelig i disse dager til en veiledende, norsk pris på 2999 kroner, mens 5,2-tommersversjonen kommer i oktober og vil koste 2499 kroner. Prisene er altså ikke helt avskrekkende.

Venter du på Galaxy S9? Her er ryktene som har kommet hittil »

(Kilde: Pressemelding)

annonse