Til hovedinnhold

Samsung har indirekte avslørt både Galaxy Note 8 og Galaxy S8

De to modellene ble nevnt i forbindelse med en ny innbytteordning i hjemlandet.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Lanseringen av Note 7 ble som kjent en aldri så liten fadese, men Samsung har i det minste ganske vært ganske kjapt ute med innbytte- og returordninger for brukere som er rammet. Nylig kunngjorde selskapet en ny innbytteordning i hjemlandet, og avslørte samtidig sine neste toppmobiler.

Som nyhetsbyrået Reuters melder dukket den nye kunngjøringen nylig opp på Samsungs koreanske nettsider, og innebærer at koreanske brukere som bytter inn sin Note 7 i en S7 vil kunne bytte S7-telefonen inn i en Galaxy Note 8 eller Galaxy S8 neste år.

Samsung Galaxy Note 7 lå en stund på topp på vår toppliste:
Sjekk mobiltopplisten vår nå »

Ikke offisielt kunngjort

Verken Note 8 eller S8 har ennå blitt offisielt kunngjort av Samsung, men kunngjøringen kan altså leses, med et visst forbehold, som en indirekte bekreftelse på at begge disse modellene er underveis og vil bli lansert i 2017. noe mer informasjon foreligger imidlertid ikke.

Lite er kjent som S8 ennå, men ett av ryktene er at den kun kommer med Edge-designet, som her på Galaxy S7 Edge.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Det har tidligere gått rykter om at Samsung skulle droppe Note-serien fullstendig etter Note 7-katastrofen, men som Reuters peker på tyder altså den nye uttalelsen på at dette slett ikke er tilfellet.

Kan komme til andre land

Oppgraderingsordningen gjelder altså i første omgang kun Sør-Korea, så det er ennå uvisst hvorvidt forbrukere i Europa og andre steder vil kunne bytte sin Galaxy S7 inn i en Note 8 eller S8. Samsung indikerte imidlertid at ordningen også kan bli tilgjengelig andre steder, avhengig av situasjonen i hvert enkelt land.

I Norge har Samsung som kjent tilbudt brukere å bytte Note 7 inn i en Galaxy S7 eller S7 Edge og få erstatning for prisforskjellen.

Galaxy Note 8 har det ikke engang dukket opp rykter om ennå, men når det gjelder S8 har det så vidt begynt å piple frem en del ubekreftet informasjon. Telefonen skal ifølge rykter få en Snapdragon 830-brikke, 4K-skjerm og opptil 6 GB minne. Den kommer visstnok også kun i kurvede versjoner.

Samsung har mange andre jern i ilden: Nå har selskapet kunngjort de aller første 10-nanometersprosessorene »

(Via 9to5google)

annonse