Slår til med mekanisk tastatur

CM Storm vil være med på leken.

Markedet for mekaniske tastaturer har det siste året eksplodert. CoolerMasters underdivisjon for spillutstyr, CM Storm, lanserer nå sitt første mekaniske tastatur til Europa kalt Trigger. Kabinettgiganten startet i 2008 egen underdivisjon for produkter rettet mot spillere. CM Storm står bak mus, hodesett, og selvsagt kabinetter.

Trigger blir selskapets første tastatur, og slår til med å videreføre den mekaniske teknologien. CM Storm har valgt å bruke Cherry MX Black-brytere på sitt nye tastatur. MX Black anses som en av de beste bryterne til spilling. Trigger vil gi respons på seks knapper samtidig, og kommer med fem ekstra makroknapper. Tastaturet har innebygd minne for profiler slik at du kan ta med deg tastaturet hvor du vil og fortsatt inneha ditt personlige oppsett.

LED-baklys

Som konkurrentene Qpad MK-85 og MK-80 kommer CM Storm Trigger med individuell LED-baklys. Du kan velge mellom å ha den vanlige rød LED-en eller kun lyse opp WASD-knappene. Trigger kommer også med hub til to ekstra USB-innganger og krever kun en USB-inngang til din PC. Levetiden per knapp er 50 millioner tastetrykk, som er standard for Cherry MX-brytere.

Tastaturet lanseres i slutten av mars og vil ha en veiledende pris på 1000 kroner. En test av dette produktet kommer på Hardware.no i løpet av uken.

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Qpad MK-85 og MK-50: Identisk bruk  – forskjellig pris
Les også
Cooler Master skal friste med ny mus
Les også
CM Storm Sirus 5.1: Hodesettet CM Storm Sirus imponerer
Les også
Cooler Master Storm Enforcer: Cooler Master Storm Enforcer
Les også
CM Storm Spawn
annonse