Nyhet

Hackere avlyttet FBI

Hør samtalen mellom FBI og Scotland Yard som Anonymous-hackerne tok opp.

Anonymous er en av flere hackergrupper som er under kontinuerlig etterforskning av FBI. Nå har hackerne klart å avlytte en telefonkonferanse mellom FBI og britiske Scotland Yard der de diskuterer nettopp Anonymous og andre hackergruppers virksomhet.

Telefonkonferansen ble tatt opp og delt som MP3-fil og på You Tube, ifølge Comon.dk.

Rappet konfedensiell e-post

Anonymous fikk adgang til telefonkonferansen via en e-post som ble sendt til 40 politifolk i Europa og USA som inneholdt nødvendige adgangsopplysninger. Mye tyder på at hackerne har hatt tilgang til innboksen til en av etterforskerne.

I løpet av den 16 minutter lange telefonkonferansen utveksler deltakerne informasjon om den pågående etterforskningen mot Anonymous, Lulzsec, Antisec og andre undergrupper. Blant annet diskuterer de Jake "Topiary" Davis, talsmann for Lulzsec, og Ryan Cleary som er mistenkt for å ha utført et såkalt DDoS-angrep mot et britiske Serious Organised Crime Agency (SOCA).

En 15-år gammel hacker som hevder å stå bak et angrep mot spilltjenesten Steam blir også nevnt, noe FBI virket spesielt interessert i. Hvorvidt FBI har tillatelse til å delta i avhør av mistenkte i Storbritannia er også et tema.

Ifølge Comon.dk har FBI og Scotland Yard bekreftet at opptakene er ekte.

Hør opptaket her:

Les også: Her marsjerer de mot ACTA-loven (Teknofil.no)

(Kilder: Comon.dk)

Les også
Anonymous med angrep på italienske myndigheter
annonse