Til hovedinnhold

Dette kan være Sony Ericssons 2012-flaggskip

Nye rykter om «Nozomi»

Sony Ericssons neste flaggskip-mobil kan få virkelig heftige spesifikasjoner, ifølge rykter.

Flaggskip i 2012

Det fleste regner med at Sony Ericsson Xperia Arc S vil være den siste, store mobillanseringen fra Sony Ericsson i 2011. Derfor vender mange blikket mot 2012, for å se hva som venter på oss bak horisonten.

Kodenavnet til det første flaggskipet fra Sony Ericsson i 2012 skal være «Nozomi», og forventes å komme i første halvdel av 2012, antageligvis rundt februar eller mars, skriver nettstedet mobil.se.

Ekstrem maskinvare

Mobilen vil være utrustet med virkelig heftig maskinvare, ifølge det kinesiske forumet it168. Her snakker vi tokjerners prosessor med 1,5 GHz, 32 GB lagringsplass og en 4,3 tommers skjerm med en oppløsning på hele 1280 x 720 piksler. Det gir en pikseltetthet på 342 ppi, og bør være godt nok for selv de kresne brukerne.

I tillegg skal mobilen være utrustet med Sony Ericssons kamerasensor Exmor R, men denne gangen med en oppløsning på hele 12 megapiksler. For å holde alt gående skal selskapet også klemme inn et ekstra godt batteri, med en kapasitet på 1750 mAh.

Dette er selvfølgelig bare rykter, og det har fortsatt ikke dukket opp noen bilder av «Nozomi». Vi kan likevel håpe at disse spesifikasjonene stemmer, for da har vi virkelig et monster av en mobil i vente fra Sony Ericsson.

Les også: Vi tester Sony Ericsson Xperia Arc

(Kilde: Mobil.se)

annonse