Til hovedinnhold

De 20 beste iPhone-spillene

Det kjente nettstedet Tech Radar har plukket sine favorittspill til iPhone. Vel og merke blant spill du må betale for. De fleste spillene fungerer også på iPod Touch og iPad.
Se også: Norges største app-konferanse går snart av stabelen

[wip4: img=2]

1. Angry birds

På toppen av listen står ikke overraskedne braksuksessen Angry Birds, som får skryt for kløktig design av brettene og et spennende utvalg av superkrefter å få tak i. "Hvis du er en av de 17 menneskene som ennå ikke har prøvd denne artilleriklassikeren, handler dette om å skyte sinte fugler på ustabile konstruksjoner for å få ta grisene som ligger inni".

Last ned Angry Birds (6 kr)
[wip4: img=3]

2. Bit Pilot

Hele dagen kan gå med på å fly unna hissige lasere og asteroider i Bit Pilot, som får skryt for å være både polert, sjarmerende og avhengighetsdannende. "Dette er en førsteklasses tittel".

Last ned Bit Pilot (6 kr)

 [wip4: img=4]

3. Drop7

Dette spillet finnes det utallige varianter av – dropp ned nummererte tallbobler, og når nummeret til en boble tilsvarer antall bobler i kolonnen spekker den. "Drop7 er briljant og avhengighetsdannende, dette er for iPhone det Tetris var for GameBoy".

Last ned Drop7 (17 kr)

[wip4: img=5]

4. Pix'N Love Rush

Dette skal være et av de mest frenetiske spillene til iPhone, som i høyt tempo kaster deg rundt opp, ned og sideslengs. "Her har du platformspillet for short attention span-generasjonen. Dette er et røverkjøp."

Last ned Pix'N Love Rush (6 kr)

[wip4: img=6]5. Dark Nebula

I dette spillet reiser du gjennom et sci-fi-landskap og løser gåter og kjemper mot fiender du møter på veien. "Spillet underselger seg selv som et labyrintspill, men er i virkeligheten et høytempo arcadespill"

Last ned Dark Nebula Episode One (6 kr)
Last ned Dark Nebula Episode Two (6 kr)

Resten av listen er som følger:

6. Flight Control
7. Orbital
8. Run!
9. Minigore
10. geoDefense
11. Real Racing
12. Grand Theft Auto: Chinatown Wars
13. Zen Bound 2
14. Squareball
15. LilRacers Pro Rally
16. Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge
17. Soosiz
18. WestBang
19. Parachute Panic HD
20. Azkend

Se hele listen med bilder hos Tech Radar

annonse