Verdens letteste 3D-briller kommer i mars

Er du lei av stygge og klumpete 3D-briller som i tillegg føles som å veie et par tonn? Samsung og deres partnere Silhouette har en mulig løsning i ermet og bekrefter at det som skal være verdens letteste 3D-brillepar dukker opp en gang i mars. Bluetooth-brillene – som benytter seg av aktiv lukkerteknologi – heter SSG-3700CR og veier kun 27 gram.

SSG-3700CR er påstått å ha "harmonisk" design, hvilket innebærer et fravær av hengsler og skruer, samt juster- og avtagbar nesehviledel. Videre får man valg for skreddersydd tilpasning til hodeform og, ikke minst, mulighet for å legge inn brilleglass med styrke.

De ulike bestanddelene av brillene skal være omgjort og bestå av lettere materiale, mens kretskortet for 3D-teknologien skal ha blitt gjort mindre. Alt dette resulterer i briller som påstås å være 25% lettere enn tidligere modeller fra Samsung.

Mens man ser på et av Samsungs 3DTV-er, kan man velge trådet eller trådløs modus på de aktive lukkerbrillene. I tillegg er det mulig å kjøpe den trådløse laderen CY-SWC1000A, som kan lade opp inntil fire brillepar samtidig.

Ingen prisantydning for SSG-3700CR har dukket opp ennå.

(Kilder: Engadget, Pocket-lint)

Les også
Samsung og LG krangler om 3D-standard
Les også
Hva med en Transformers-3D-maske?
Les også
Salg av brillefri 3DTV skuffer
Les også
3D-headset fra Sony
Les også
3D-briller tilpasset alt og alle
Les også
Lanserer trendy 3D-briller
annonse