Til hovedinnhold

Finn riktig mobil til jul

Trenger kona ny mobil til jul? Hva med 16-åringen som hater far? Uansett hva motivet er nok en ny mobiltelefon en av de mest populære julegavene som kan ligge under treet. Selvsagt litt avhengig av hvilken mobiltelefon det er. Her er det vi kommer inn i bildet.
For vår tjeneste «Finn din mobil» er et nyttig hjelpemiddel i så måte. Med noen få trykk på musen kan du velge akkurat det som er viktigst og få vite hvilken mobil du skal velge. Genialt enkelt. Helt enkelt genialt.
Stor testbase
Du vekter fra 1 til 10 i kategoriene design, batteri, datateknologi, medievennlighet, kamera, meldinger og pris. Deretter kan du også velge hvorvidt du vil ha telefon med eller uten touchskjerm, Qwerty-tastastur, FM-radio, musikkspiller og 3G.
Vi velger så ut de mest egnede mobiltelefonene fra den store testdatabasen vår. Med mange hundre telefoner testet over de siste årene og med grundig testing/poenggivning er grunnlaget for at du finner den aller beste telefonen så stor som mulig.


Enkel tilgang til både våre tester og dagens priser av telefonen gjør prosessen veldig enkel. Du kan ha bestilt ny mobil til sønn, kone, elsker eller favorittkollega i løpet av noen få strakser.
Jobbet mye med tjenesten
Mobilen.no har hatt tjenesten «Finn din mobil» i flere år, men den siste tiden har vi jobbet hardt med å oppgradere den. Brukervennlighet og hastighet har vært viktige elementer i så måte.
- Tjenesten trengte en oppgradering for år 2009 og nå er denne på plass. Vi har måttet jobbe mye med «Finn din mobil» for å sikre at resultatet ble bra. Nå er vi endelig på plass med en tjeneste som bør gi god hjelp til de aller fleste, sier utviklingssjef Amund Espelien i Mobilen.no.
Prøv tjenesten du også.

Mer om
annonse