Til hovedinnhold

Vinn årets beste businessmobil

Om en drøy måned går Gulltasten 2009 av stabelen. I den forbindelse kårets årets beste mobilprodukter i flere forskjellige kategorier. Disse mobilene kåres i samarbeid av folket og en fagjury.
For å finne de nominerte mobilene i hver kategori er vi ute etter forslag fra folket, for å sikre at vi får med oss de viktigste mobilene. Alle de som sender inn forslag vil ha mulighet til å vinne en av mobilene som vinner den høythengende Gulltasten.
Denne uken vil vi gjerne ha forslag på hva som er årets beste businessmobil.
Vant multimediemobil
Den siste måneden har vi bedt om forslag på hva som er henholdsvis årets beste musikkmobil, årets beste designmobil, årets beste kameramobil og årets beste multimediemobil. Responsen har vært overveldende. Siste nominasjonsrunde gjaldt årets beste multimediemobil. Vi har derfor trukket ut en av de som deltok i denne til å vinne selve mobilen som vinner Årets multimediemobil på Gulltasten 2009.


Den heldige vinneren av årets multimediemobiler er Torunn Secilie Ludvigsen fra Sandnes. Av tidligere vinnere har Nils Oftedal fra Bismo vunnet årets kameramobil, Magnus Otterstad Hilsen fra Skjåk vunnet årets musikkmobil, mens Kjell Knutssen fra Røyneberg vil vinne årets designmobil. Alle vil motta premien sin i etterkant av selve kåringen som finner sted den 19. november.
Av de mange forslagene som kom inn i forbindelse med årets beste multimediemobil er blant annet Samsung I8910 Omnia HD, Nokia N97, Apple iPhone 3GS og Sony Ericsson Aino.
Vinn businessmobil
Den neste uken vil vi ha forslag på hva som er årets beste businessmobil. For å delta må du sende en mail til konkurranse@mobilen.no merket Årets businessmobil – forslag.
Mailen skal inneholde et forslag på en mobil som har kommet ut det siste året som kan kategoriseres som en businessmobil. Den må være oss i hende før utgangen av onsdag den 21. oktober.

Les også
Disse kan vinne Gulltasten 2009
Les også
Stem på årets beste mobiler
Les også
Kanskje kommer iPhone…
Mer om
annonse