Tek.no

Nyhet

Få julestemning med fjernkontrollen

9 Des 2009 13:00

Via en digital dekoder kan vi se stadig flere kanalen, samt også høre radio eller leie deg en film. Julen er for mange en anledning til å innta godstolen og se en god film. Med en harddiskdekoder kan du leie deg en film med noen få tastetrykk.
Get lanserer nå julestemning på sin filmleietjeneste, der du nå kan velge mellom julefilmer i en egen kategori. Blant titlene finner vi filmer som Polarekspressen, Astrid Lindgrens Jul, Historien om Julenissen, Hjemme Alene 1 og 2.
- Mange nordmenn ser mye film i julen, og stadig flere har oppdaget at filmleie med fjernkontrollen er den enkleste og mest brukervennlige måten å leie film på. Med en egen julekategori på filmleietjenesten er julestemningen bare et trykk unna, sier Tom Jahr i Get.
(Artikkelen fortsetter)Juleradio
Om filmen ikke skulle friste i strie juletider, kan du heller velge å høre på radio. Get lanserer sin egen radiokanal for å skape den rette julestemningen. Den nye kanalen Xmas vil sende julelåter 24 timer i døgnet i hele desember uten reklame. Innholdet leveres av det bristiske Music Choice.
- Fri for reklame og andre avbrytelser er kanalen perfekt til juleselskaper og for å komme i julestemning. Radiokanalen er enkelt tilgjengelig gjennom radioknappen på fjernkontrollen. Radio er best på TV, sier produktdirektør Tom Jahr i Get.
Altibox
Altibox har på lik linje som Get, en filmleietjeneste. Selskapet har også en egen julekategori i sin VOD-tjeneste, og her kan du velge mellom cirka 20 julefilmer.
- Altibox har en egen julekategori på vår VOD-tjeneste, og det er omkring 20 filmer i denne kategorien, forklarer Herbjørn Tjeltveit, kommunikasjonsrådgiver i Altibox AS.

annonse

Les også