Til hovedinnhold

Finn det billigste abonnementet

Mobilen.no og Mediehuset Digital AS lanserer i dag tjenesten Ringepriser (ringepriser.mobilen.no) som gjør det mye enklere enn før å finne riktig mobilabonnement. Det norske mobilmarkedet er blitt veldig uoversiktlig med mange aktører, enda flere abonnement og en myriade av ekstratjenester som får mobilprisene til å skyte i været.
Forbrukerne har slitt med å holde følge med operatørenes ville ritt, men det blir det forhåpentligvis slutt på nå.
- Vi mente det var på tide med en tjeneste som faktisk tok hensyn til de tingene som er viktig for forbrukerne. Et marked flust av aktører, abonnement og tjenester har gjort behovet for en bedre ringepristjeneste essensielt. Det mener vi at vi har klart, sier administrerende direktør i Mediehuset Digital AS, Erland Bakke.
Riktig resultat
Tidligere i år fikk Post- og teletilsynet slakt av flere operatører for sin tjeneste Telepriser. Det som gikk igjen i kritikken var at tjenesten ikke tok hensyn til de mange venneabonnementene som har dukket opp. Disse gjør det mulig å ringe uten ekstra kostnad til mange i operatørens eget mobilnett, og var foranledningen til lanseringen av den nye tjenesten Ringepriser, som er å finne på Mobilen.no.
- Tjenesten skal gi et langt riktigere resultat enn dagens konkurrerende tjenester, ved å ta hensyn til både datatrafikk og venneabonnement. Slik blir det endelig mulig å orientere seg i dagens uoversiktlige mobilmarked, sier Bakke videre.
Ønskes velkommen
Ringepriser, som er tilgjengelig hos Mobilen.no, er også et velkomment tilskudd i dette markedet, der operatørene selv ønsker at forbrukerne skal få en enkel oversikt.
- Det er bra vi endelig får en prissammenligningstjeneste som tar hensyn til de mange nye tjenestene som har dukket opp. Ikke minst er det viktig at Ringepriser tar hensyn til venneabonnement, som er tilgjengelig for størstedelen av Norges befolkning og som har stor innvirkning på mobilregningen til folk flest, sier administrerende direktør i Tele2 Norge AS, Haakon Dyrnes.
Tjenesten er gratis og kan tas i bruk umiddelbart på ringepriser.mobilen.no

Mer om
annonse