Delta i forumet

Nå har Teknofil.no og Mobilen.no endelig fått på plass forum! Her kan du diskutere din teknofile hverdag med likesinnede, stille spørsmål om mobil, GPS, TV-er, abonnementer og bredbånd, samt kommentere artikler eller gi ris og ros til redaksjonen. Du kan også drøfte tjenestene Speedometer og Ringepriser, og annet relevant innhold.

De beste, mest relevante eller morsomste innleggene vil også bli publisert i magasinet Teknofil.

Levende nettside

Formålet med å lansere et forum, er å skape en mer levende nettside med større interaksjon mellom deg som leser og oss i redaksjonen. Har du for eksempel et spørsmål om en ny GPS på markedet, kan du stille dette i forumet, og få svar både fra andre lesere og fra journalistene i Teknofil.no- og Mobilen.no-redaksjonen.

Du kan selv velge om du vil opprette en egen brukerprofil, eller delta i forumet som gjest. Du vil kunne kommentere alle artiklene fra de to nettsidene i forumet. Hvem lager de beste LCD-TV-ene? Er du forbannet på din mobiloperatør? Får du det bredbåndet du betaler for? Elsker eller hater du Iphone? Tar det for lang tid å sende inn mobiler på service? Hva er din favorittnettbutikk? Skriv dine kommentarer og spørsmål i forumet.

Les også
12-åring fant SMS-feil på Iphone
Les også
Hjelp oss med å teste hastighet
Les også
Bør du ha en vennetjeneste?
Les også
Forbannet på MTU
Les også
Netcom med Iphone-fakturafeil
Les også
Finn det billigste abonnementet
Mer om
annonse