Tek.no

Nyhet

Norsk Tipping hyller iPhone-brukerne

22 Des 2010 06:00

Hver uke ligger det millioner av kroner i potten i Norsk Tippings Lotto, og selv om sjansen for å vinne førstepremiepotten er sørgelig ørliten slenger mange av oss inn lottokupongen uke etter uke - etter uke.

Siden i fjor har du også hatt muligheten til å spille på alle Norsk Tippings spill via mobilen, riktignok bare på noen få utvalgte plattformer i starten.

Les også: Nå kan du tippe på Android-mobiler

I oktober i år lanserte Norsk Tipping en løsning som gjorde at iPhone-brukerne også kunne legge inn tippelappen. Dette har ifølge selskapet blitt godt mottatt.

- iPhone-versjonen ble raskt popukær. Vi nærmer oss 20 000 kunder nå, sier kommunikasjonssjef Magne Vikøren i Norsk Tipping til Mobilen.no.

Lyttet til iPhone-brukerne
Norsk Tipping har fått mange innspill fra brukerne på hvordan iPhone-løsningen kunne forbedres, og har derfor gjort noen endringer den siste tiden.

- iPhone-brukere har fått en del oppdateringer fra den første versjonen. Dette gjelder brukervennligheten på sportsspillene Tipping og Oddsen, og kom som følge av gode tilbakemeldinger fra våre mange interesserte brukere, sier Vikøren.

- Vi har fått masse tilbakemeldinger på Facebook og mail, og dette har vært over all forventning. Det er gøy å lansere produkter til en så lydhør gruppe som iPhone-brukerne er, hevder han.

Ikke i App Store, men snart på iPad
Norsk Tippings app finnes imidlertid ikke i applikasjonsbutikken Apple App Store. I stedet må du sende SPILL til 1960 og trykke deg videre å linken som du får i retur. Da kommer du til en såkalt "web-app" (en avansert mobilnettside) der du kan sende inn dine spill.

Apple har strenge krav til den som vil tilby sine tjenester via App Store, men Norsk Tipping har en ambisjon om å få sin app godkjent om ikke så alt for lenge.

- Vi jobber fremdeles med å komme i App Store, og håper at dette kan løse seg på nyåret. Vi har fremdeles litt testing igjen og vi må også få godkjenning av Apple, sier Vikøren.

- iPad-støtte er også under utvikling, og vi håper at dette er på plass over nyttår, legger han til.

Testversjon klar for Galaxy Tab
Et Android-nettbrett har derimot fått støtte for Norsk Tippings applikasjon allerede, om enn i en uferdig versjon.

- Vi støtter nå også Galaxy Tab. Dette ble raskt etterspurt etter at surfefjøla ble lansert. Her har vi tatt utgangspunkt i Android/Java-løsningen vår, og tilpasset det til denne Tab-en. Dette er en foreløpig versjon for å ha et tilbud også her, og oppdateringer vil komme etter hvert, avslutter Vikøren.

Les også:
Slik spiller du Lotto på iPhone

Les også
Norsk Tipping er i App Store
Les også
Minsker forspranget til Apple
Les også
Spill Lotto på iPhone i helgen
Les også
Nå kan du tippe på Android-telefoner
Les også
Straks klart, lover Norsk Tipping
annonse

Les også