Tek.no

Nyhet

iWatch, større iPhone, ny Apple TV og iPad Air 2

Dette er produktene Apple slipper i 2014, ifølge ryktene.

Montasje: Martin Hajek, Sonny Dickson, Curved
Niklas Plikk
24 Juni 2014 12:30

Det er aldri godt å vite når Apple vil lansere produktene sine, og enda vanskeligere å vite hva de vil lansere. Det finnes imidlertid de som jobber med å spå nøyaktig hva Apples lanseringsplaner er, slik at investorer vet akkurat når de bør kjøpe aksjer, og hvor mye de bør investere.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, som jobber med å spå Apples lanseringer og planer, har vi en spennende høst i vente. Ifølge ham vil Apple slippe drøssevis av nye produkter til høsten:

  • Nye versjoner av iPad Air og iPad mini
  • iWatch (i to størrelser)
  • iPhone i to størrelser (4,7 og 5,5 tommer)
  • Oppgradert Apple TV
  • 12-tommers Macbook Air
  • Ny Macbook Pro Retina
Slik ser planen til Ming-Chi Kuo ut.Foto: KGI Research

Kommer «alt» i år?

Ingen vet ennå hvordan iWatch vil se ut, men designeren Martin Hajik tror den blir omtrent som dette.Foto: Montasje: Martin Hajek

Flere av disse produktene har vi hørt mange rykter om tidligere. «Alle» har snakket om at iWatch vil komme til høsten, og vi har allerede sett bilder som angivelig viser den store iPhone 6. Drøssevis av konseptartister har også drømt seg bort i visjonene av en ny Apple TV.

Vi krysser fingrene våre for at dette Apple TV-konseptet fra Curved blir noe av.Foto: Curved

Oppgraderte utgaver av dagens populære iPad-varianter er heller ikke vanskelig å forestille seg, og mange tror de vil ha fingeravtrykksleseren Apple introduserte i iPhone 5S.

Første Macbook Air med Retina-skjerm

Det nyeste ryktet, som trolig også er det løseste, er derfor den 12 tommer store Macbook Air-en. Ryktene stammer fra det beryktede taiwanske nettstedet DigiTimes, som stadig vekk slipper rykter direkte fra fabrikkene spredd rundt i Asia. De melder at Apple vil begynne å masseprodusere 12-tommers-utgaver av Macbook Air allerede i tredje kvartal i år, og at de vil slippes i løpet av året.

Analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere spådd at en 12-tommers Macbook Air muligens vil være den første supertynne bærbare datamaskinen fra Apple som vil ha en «Retina-skjerm».

Apple har naturligvis ikke kommentert noen av ryktene ennå, annet enn å si at produktene de vil lansere i år overgår alt de tidligere har laget.

Apples smartklokke kan bli dyr:
– iWatch kan koste over 10 000 kroner »

(Kilde: Apple Insider)

Les også
Helt ny firetommers iPhone kan komme i starten av 2016
Les også
– iWatch kan koste over 10 000 kroner
Les også
Er det slik nye Apple TV vil se ut?
annonse

Les også