Til hovedinnhold

Fortsatt dårlig batteri på iPhone

Mange klager over kortere batteritid etter Apples oppdatering til iOS 5.0.1.

Finn Jarle Kvalheim

Etter at iPhone 4S kom i salg rapporterte mange brukere om elendig batteritid. Kort tid etter bekrefter Apple problemet og fortalte at de jobbet med ny programvare. Nå er iOS 5.0.1 kom før helgen, men mange brukere har fortsatt problemer.

Les også: Apple innrømmer batteriproblem på iPhone 4S

– Den nylige oppdateringen av iOS rettet på mange av batteriproblemene som enkelte kunder opplevde på iOS5-enhetene sine. Det gjenstår fortsatt noen problemer som vi undersøker, sier talskvinne for Apple, Trudy Muller.

I tillegg til at mange fortsatt har problemer er det også flere som sier at problemene har blitt verre. Nettstedet Wired.com hevder imidlertid at flertallet nå skal ha fått bedre batteritid på iOS5-produktene sine.

– Batteritiden ble verre

På mikrobloggnettstedet Twitter rapporterer nå haugevis av brukere om effekten av oppdateringen.

– Har noen andre opplevd at batteriet på iPhone ble verre siden oppdateringen til 5.0.1? Min er sjokkerende dårlig, skriver Twitter-bruker Mark Turner.

Om du søker etter ios5 og battery på Twitter er dette noen av søkeresultatene du får.

Et raskt søk etter norske Twitter-meldinger om batteritiden gir svært få resultater. Har du hatt problemer med batteritiden på din iPhone eller iPod Touch? Fortell om det i forumtråden under.

Om du har batteriproblemer kan det hende denne løsningen fungerer:
Les også: Få bedre batteritid på din iPhone

(Kilder: latimes.com, wired.com)

annonse