Til hovedinnhold

FotoKnudsen Pro stenger dørene

OPPDATERING 2:
Vi har nettopp mottatt følgende korte melding fra FotoVideos daglige leder Roar Sandvik:

"Dette oppkjøpet kom litt brått på i går, og vi holder på å gå gjennom lagerlistene for å få en skikkelig oversikt. En god del av produktene vil bli lagt ut til svært reduserte priser så fort vi har dette klart."

OPPDATERING:
Foto.no melder at opphørssalget hos FotoKnudsen Pro er avlyst etter at FotoVideo har lagt inn et bud på hele varebeholdningen.

I pressemeldingen som de har glemt å sende oss heter det visstnok at "Ettersom nedleggelsen er besluttet av økonomiske hensyn ser vi oss nødt til å akseptere dette budet som gir oss forutsigbarhet og avklaring. Varelageret er solgt til FotoVideo AS. Vi anbefaler alle våre kunder i det profesjonelle markedet å kontakte FotoVideo i Møllergata, som gjennom denne handelen styrker sin posisjon i markedet i Oslo". Vi har i skrivende stund ikke klart å få kontakt med butikksjef Trond Eriksen eller administrerende direktør Ole Bjørn Knudsen for en uttalelse.

ORIGINAL SAK:

Torsdag begynner salget for å tømme butikken, som stenges for godt om ikke lenge.

FotoKnudsens butikk for proffutstyr, som holder til i Kongens gate i Oslo, skal legges ned. Prosessen med å tømme butikken for varer begynner i morgen, torsdag når butikken åpner klokken ti, og butikksjef Trond Eriksen lover at det vil bli "...vårt største salg noensinne. Og denne gangen varer de gode tilbudene helt til det er helt tomt".

Nøyaktig hva som skal selges på tilbud, og til hvilken pris, vil ikke butikksjefen ut med før salget starter, men legger til at "...alt skal vekk", så vi gjør regning med at tilbudene vil bli bedre etter hvert som tiden går. Det eneste som Eriksen vil si om tilbudene er at de omfatter "...over 400 kompaktkameraer, speil, optikk og mye mye mer" og at "I tillegg har vi mye spennende tilbehør som fenger både amatører og profesjonelle".

Grunnen til at butikken, som tidligere var kjent som Oslo Kameraservice før den ble overtatt av FotoKnudsen, skal i følge administrerende direktør Ole Bjørn Knudsen være at "Distribusjonsmønsteret for kameraomsetning har endret seg vesentlig de siste årene i tillegg til at det har vært en markant tilbakegang under finanskrisen. Samtidig opplever vi stor interesse for bildeprodukter som fotobok, lerret og bilder. PRO-butikken har selvfølgelig vært ekstra utsatt for endringer i hardwaresalget og når tilstrekkelig lønnsomhet ikke har vært mulig, legger vi ned for å satse sterkere i resten av kjeden".

annonse