Til hovedinnhold

Telenor fyller på med megabytes

Øker datamengden kraftig og lanserer to nye abonnement.

Man skulle kanskje tro at Telenor hadde hendene fulle med å kartlegge cyberangrepet de ble utsatt for før helgen, men den gang ei. I dag kom nemlig nyheten om at mobilselskapet øker den inkluderte datamengden på sine Komplett-abonnement, samtidig som de lanserer to ny abonnementer i samme "familie"; Komplett S og Komplett M+.

– Nordmenn er blitt ledende på mobilbruk, de kjennetegnes av at de alltid er på nett, sier mobilsjef Stein-Erik Vellan i Telenor i en pressemelding.

- Vi har lyttet til kundene når vi nå fyller på med mer data til alle Komplett-kundene våre. I tillegg tilbyr vi lynrask surfing på mobiltelefonen med hastigheter opptil 40 Mbit/s på vårt 4G-nett. Eksisterende Komplett-kunder får i dag en hyggelig nyhet fra Telenor, de vil nemlig fra 19. mars automatisk få mer innhold i abonnementene sine, sier han videre.

Mye mer mobilsurfing

Har du Telenor Komplett fra før vil du automatisk få mer datatrafikk inkludert i pakken din, uten å måtte betale noe ekstra:

  • Komplett M: Før 400 MB, Nå 800 MB (månedspris 249 kroner)
  • Komplett L: Før 1 GB, Nå 3 GB (per måned) + Før 1200 ringeminutter, Nå 2000 ringeminutter (månedspris 399 kroner)
  • Komplett XL: Før 3 GB, Nå 6 GB* + Før 3000 ringeminutter og SMS, nå "fri bruk".

*Telenor selv kaller også datamengden "fri bruk", til tross for en begrensning etter 6 GB. Ifølge operatøren er dette en grense det skal "mye til å nå", selv med tilgang til 4G-hastigheter.

Foto: Telenor

To nye abonnementer

Videre lanserer Telenor to nye abonnementer. Det betyr at du nå har 7 forskjellige Komplett-abonnement i tillegg til de 4 Prat-abonnementene, Duo-abonnementet og Telenor Kontant å velge mellom. De to nye abonnementene er:

  • Komplett S: 100 ringeminutter, 100 SMS og 100 MB data for 149 kroner per måned.
  • Komplett M+: 1000 minutter, 600 SMS og 1,5 GB data for 299 kroner per måned.

Hos Telenors datterselskap djuice får du til sammenligning 150 ringeminutter, 150 SMS, 150 MMS og 150 MB datatrafikk for 99 kroner per måned, noe som får Telenor Komplett S til å fremstå som et langt dårligere alternativ. Det finnes også flere andre mobilselskaper som er billigere enn dette.

Se listen for middels forbruk i Ringepriser her

Komplett M+ burde også være litt sjalu på Telenors egen One Call Full Pakke-kopi, nemlig djuice Nonstop L, hvor du til samme månedspris får like mange ringeminutter, 400 flere SMS og dobbelt så mye datatrafikk (3 GB).

Telenor oppgir for øvrig at de tilbyr tjenester som Fri Familie, BankID, SMSgruppe og Mine Kontakter. I tillegg kan vi legge til at de har egne apper, som Faktura, TravelSure og Dekningsapp (og det svært originale iPhone-spillet Fat Bob fra Telenor Pakistan). I tillegg har Telenor et 4G-nett som rulles ut flere steder i landet, samt lanseringen av HD-Voice veldig, veldig nært forestående. For noen har slike tjenester større verdi enn hos andre, og slikt er det selvsagt verdt å ta med i betraktningen i tillegg til pris når du velger mobiloperatør.

Ikke bytt mobilabonnement uten å sjekke Ringepriser først

(Kilde: pressemelding)

annonse