Nyhet

MSI slipper rå alt-i-ett-PC for spillere

Byr på masse grafikkraft.

MSI er kjent for å satse hardt på å imøtekomme entusiastiske spillere med sine produkter, og lager både dedikerte spill-hovedkort, spilltastaturer og ikke minst spillvennlige bærbare PC-er.

Under CeBIT-messen i Tyskland tidligere i år fikk vi dessuten en titt på en snedig 27-tommers alt-i-ett-PC fra MSI, AG2712, som henvender seg spesifikt til spillere. Nå melder selskapet at en oppgradert utgave av denne er på vei til Europa.

Heftigere grafikkløsning

Den nye alt-i-ett-modellen, som MSI våger å kalle «unik» i verdenssammenheng, har fått navnet AG2712A og skal ikke ha noen problemer med å henge med i svingene til krevende spilltitler.

Foto: MSI

PC-en er nemlig blant de første som er utstyrt med AMDs nye og kraftige Radeon HD 8970M-skjermkort med 2 GB GDDR5-minne, et kort vi for øvrig også finner i MSIs kommende spill-laptop GX70.

Den forrige modellen AG2712 hadde til sammenligning et GTX 670M-skjermkort fra Nividia under panseret.

Bedre materialer

Den potente grafikkløsningen slår følge med en prosessor opptil Intel Core i7-3630QM med klokke- og turbofrekvenser på henholdsvis 2,4 GHz og 3,4 GHz, men den kan også fås med i3 og i5-prosessorer. i7-modellen leveres med opptil 16 GB DDR3-minne, mens i3/i5-utgaven får maksimalt 8 GB.

Av lagringsløsninger kan man velge mellom to SSD-er på 128 GB hver og en harddisk på 2 TB. Maskinen kommer i tillegg i nytt design med røde striper på dekselet, og AG2712A skal også benytte materialer og komponenter av ekstra høy kvalitet med såkalt «Military Class 4»-godkjenning.

Ellers blir de tekniske spesifikasjonene omtrent de samme som på forrige modell. AG2712A skal bli tilgjengelig i Europa i slutten av denne måneden, men norsk tilgjengelighet og pris er ennå ikke kjent. Forgjengeren AG2712 koster ifølge Prisguide 15 495 kroner.

Toshiba satser også på spill-PC-er:
Qosmio X70 er en bærbar kruttønne for spillere »

(Kilde: MSI, via Engadget, TechPowerUp)

Les også
MSI slipper kraftig alt-i-ett for spilling
Les også
MSI putter verstinggrafikk i bærbare spillmaskiner
Les også
Acer velger Android til sin nye alt-i-ett-PC
Les også
MSI slipper fjærlett og syltynn spill-bærbar
Les også
HP slipper sin første bærbare alt-i-ett-PC
Les også
27 tommer med spillfristelse
Les også
MSI lanserer «liten» alt-i-ett med berøringsskjerm
Les også
Her er MSIs spill-PC
Les også
MSI kommer med egne spill-hovedkort
annonse