Telenor gir bort gratis Office

Ikke i Norge, dessverre.

I Danmark har Telenor valgt å integrere Microsoft Office i sine to dyreste bedriftsabonnement. Vil du ha det samme i Norge, koster det over 1600 kroner i året.

Telenor hevder selv å være først i Europa med å integrere nettskyversjonen av Office, Office 365, i mobilabonnementer, skriver Inside Telecom.

Telenor Danmarks to dyreste bedriftsabonnement koster 289 og 349 danske kroner mer måned, og inneholder henholdsvis 10 og 20 GB data. Disse får nå Office 365 inkludert i abonnementet. Veiledende markedspris i Danmark er 85 kroner i måneden, eller 1010 kroner per år.

Vil være først i Norden

Telenor gir bort Office for en toårsperiode, noe som indikerer at selskapet ønsker å ta betalt for produktet i fremtiden.

I Norge koster det langt mer. I tillegg til dyrere bedriftsabonnement, vil Office 365 koste 139 kroner per måned. Dette kan forklares med at Telenor står sterkt i Norge, mens Danmark er et av selskapets vanskeligste markeder. Den sterke priskonkurransen i det danske markedet gjør at Telenor lenge har hatt problemer med å levere gode resultater derfra.

Kommunikasjonssjef Kristin Tønnesen skriver i en epost til Inside Telecom at Telenor Norge vil være først i Norden med å lansere tale som en del av Office-pakken. Det gir muligheter for fullverdige løsninger basert på samordnet kommunikasjon, mener hun.

Les mer: Jubeltall for Windows Phone

(Kilde: Inside Telecom)

Les også
Norsk søketeknologi i ny Office 365-app
Les også
Nå blir Office 365 sikrere
Les også
Office kommer til iPad
Les også
Nå får du Microsoft Office på iPhone
Les også
Lover null bindingstid til småbedrifter
annonse