Nyhet

Nå har Sonys nye fullformatsflaggskip fått norsk pris

Har en solid bildestabilisator.

Sonys Alpha A7-familie med speilløse kameraer har imponert flere opp gjennom tidene. Originalen Alpha A7r ble anbefalt av oss da vi testet den i 2013, og vi ble ikke mindre imponert da vi fikk testet den oppgraderte varianten Alpha A7s – som blant annet har ekstremt gode egenskaper i lav belysning, og kan ta opp 4K-video.

Spennende var der derfor da selskapet i november anonserte en helt nytt skudd på stammen: Sony Alpha A7 II.

Nykommeren har nå fått norsk pris, noe mange av våre lesere ble varslet om via prisvarsel-tjenesten vår i dag. Sjekk Prisguide for løpende oppdatering på hvem som selger kameraet til den beste prisen, både med og uten objektiv »

Solid bildestabilisering

Nykommeren har mistet muligheten til å filme i 4K-oppløsning, ei heller er det så ekstremt lysfølsomt som A7s, men til gjengjeld kommer det en annen ganske stilig egenskap. Selve bildesensoren er nemlig stabilisert på fem akser, noe som skal la deg ta sylskarpe bilder selv om du skjelver og har lang lukkertid.

Sony har tidligere vist oss at de er flinke på nettopp slikt. Har du stabilisering i objektivet i tillegg, vil kameraet koblet seg opp mot denne og øke stabiliseringen ytterligere.

Ellers er A7 II genrelt sett finpusset både her og der, med raskere autofokus, bedre grep, flere instillingshjul.

Sjekk Prisguide for løpende oppdatering på hvem som selger kameraet til den beste prisen, både med og uten objektiv »

Les også vår sniktitt av originalene, Sony Alpha A7 og A7r »

Les også
Etterlengtet objektivpakke fra Sony
annonse