Til hovedinnhold

Én lader til alt

Hvem har vel ikke irritert seg over å rote bort eller miste en viktig lader akkurat når du trenger den? Undersøkelser viser at en gjennomsnittlig bruker har minst fem ladere til sitt elektroniske utstyr. Det ønsker dataveske-produsenten Targus å gjøre noe med.

Med den nye universalladeren Power4All skal du kunne lade 95 prosent av alle bærbare PC-er, de fleste vanlige mobiltelefoner, MP3-spillere, PSP, PDA og digitalkamera.

I motsetning til tidligere universalladere, trenger du ikke bry deg om strømstyrken. Adapteren tilpasser seg automatisk utstyrets spesifikke strømbehov. Den har dessuten en innebygd sikkerhetsfunksjon som beskytter mot feil strømtilførsel og kortslutning.

Skal være enkelt

- Brukerne har etterspurt større enkelhet, og det har vi nå gitt dem. Det er så enkelt at hvis merket på den bærbare PC-en står på pakken, så passer laderen, sier salgssjef i Targus, Lars Tøsse.

Targus sine nye universalladere finnes i to versjoner. Den ene for vanlig 220 Volt, mens den andre kan brukes både på 12V og 220V. Dermed kan du også bruke laderen til å lade opp alle dingsene dine via sigarettenneren i bilen når du er på tur.

Veiledende pris for laderen på 220 V er 749 norske kroner. Skal du også ha adapter til 12 V er prisen 1049 kroner.

Må skifte tupper

Det eneste du trenger å gjøre for at laderen skal passe, er å skaffe deg riktig tupp til alle dingsene dine. De ti vanligste tuppene følger med adapteren, ellers kan du kjøpe flere tupper for 69 kroner per stykk.
Her kan du se hvilke mobiltelefoner, PC-er eller annet utsyr Targus har tupper til.
Er du mye på tur på steder uten strøm, kan kanskje heller en bærbar solcellelader være tingen?

Les også
Lad mobilen i løse lufta
Les også
Lader med idiotsikring
Les også
Universale mobilladere i 2012
Les også
Fremtidens mobil må ikke lades
Mer om
annonse