Til hovedinnhold

Pad i mange varianter

Asus Eee Pad, her med tastaturdocking

Hardware/Taipei: Etter at Apple lanserte Ipad tidligere i våres har asiatene begynt å gjøre noe av det de kan best, nemlig å lage sine egne varianter.

Asus hadde to modeller å vise frem i Eee Pad-serien. En 12 tommer med en foreløpig ukjent Intel tokjerneprosessor. SSD-lagring, webmkamera og HDMI-utgang er stort sett de spesifikasjonene Asus ville gå ut med nå. Windows er operativsystemet Asus har valgt på sine modeller.

10 tommeren benytter seg av en Nvidia Tegra-prosessor og Windows Embedded Compact 7.

MSI Wind Pad

MSI vil og være med på leken. MSI Wind Pad er en 10" med Intel Atom og Windows. De hadde gjemt unna en Android-basert Pad på bakrommet. Denne benyttet seg av en Nvidia Tegra-prosessor, men i følge MSI kan det godt tenkes at Android-utgaven får en annen prosessor før den blir lansert.

Usmart er et selskap som holder til i Hong Kong. De hadde både en 7 tommer og en 10 tommer med Android. For avspilling av 1080p er man nødt til å benytte seg av HDMI-utgangen.

Shuoying med Android
Microsofts skrytevegg
En ekstra solid utgave

Malata hadde en rekke modeller med både Android og Windows. Denne Androidmodellen benytter seg av en Nvidia Tegra-prosessor.

Via vil og være med på leken. Her en Android-variant med en ARM-prosessor
Amtek har en rekke modeller med både Windows og Android
Hanvon Touchpad
annonse