Til hovedinnhold

One Call satser på billige Mb

Mens de fleste teleleverandørene satser på fri bruk på kveld og i helger og dyre MB ellers går One Call nå mot strømmen. De vil ta 99 øre per Mb.

99 øre perMb

Telenor og Netcom satser for tiden hardt på mobilt bredbånd og kjører store kampanjer med fri bruk de første månedene. Etter dette må du derimot betale 5 kroner per Mb utenom helger og kvelder. One Call på sin side går mot strømmen og leverer rekordlav pris per MB, men ingen fri bruk.

De har nemlig nå lansert et nytt abonnement på Mobilt Bredbånd som har fått navnet På Tur. Abonnementet koster 49 kroner måneden og du betaler 99 øre per Mb. I sin reklame presiserer One Call at abonnementet passer bra for deg som vil unngå høy månedsavgift, men som samtidig ikke bruker nettet altfor mye.

- Du betaler kun kr 49,- pr måned og ellers kun 99 øre pr MB data du bruker. Avtaletiden er 12 måneder. Enkelt og billig! Du slipper altså å betale en høy månedsavgift for noe du kanskje ikke bruker, skriver de i sitt nyhetsbrev.

Lønner det seg?

Prisen per Mb er tydelig betydelig lavere enn hos de andre leverandørene som tar 5 kroner per Mb, men samtidig kan abonnementet fort bli dyrt om du surfer mye. Forsiden på VG er alene på 2Mb så om du benytter abonnementet mye kan vinningen gå opp i spinningen. Ifølge salg- og markedsdirektør Thomas Sandaker er det heller ingen maksgrense for hvor mye du kan laste ned hver dag.


Men om du har planer om å benytte abonnementet på dagen i hverdager for å sjekke det absolutt mest nødvendige er det utvilsomt mye å spare på dette abonnementet. Om du planlegger å surfe mye og da primært kveld og helg vil muligens et annet abonnement lønne seg. Merk også at datapriser for surfing i utlandet ligger langt høyere enn surfing i Norge samme hvilket abonnement du har.
I vår prisguide for abonnement kan du selv sjekke hvilket abonnement som lønner seg for nettopp deg.

Mer om
annonse