Tek.no

Nyhet

Tastatur med bakgrunnsbelysning

18 Aug 2010 18:30

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 er nytt tilskudd i Logitech Unifying-serien som bruker samme mottakeren for trådløs forbindelse.

Logitech har lansert det oppladbare tastaturet Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800, som Logitech skryter av at har klar og presis lyssetting både natt og dag. Tastaturet har lys- og bevegelsessensorer som gjør at brukeren skal få riktig baklys når vedkommende jobber, og sparer batteriets levetid når det ikke har behov for bakgrunnsbelysning.

Bakgrunnslyset på K800 justeres automatisk basert på lysstyrken i rommet ved bruk av sensorer. Bevegelsessensorene merker brukerens hender når de nærmer seg tastaturet og skrur på baklyset. På samme måte dimmes lyset ned når hendene forlater det. Batteriet kan brukes i opptil 10 dager uten å lade. Det kan lades via en USB-kabel.

Videre skal tastaturet ha egenskaper som "Logitech Unifying Technology", "Perfectstroke" tastesystem og "Logitech Incurve keys" som skal bidra til å gjøre tastaturet mer behagelig å jobbe med.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 skal etter planen være tilgjengelig i september til en veiledende utsalgspris på 999 NOK. Prisen i nettbutikkene ser ut til å starte på snaue 800 kroner.

(Kilde: Logitech)

Les også
Gjennomsiktig tastatur og mus søker lykken
Les også
Tastatur til 5000 kroner
Les også
Razer går mot strømmen
Les også
Mer spillstash fra Logitech
Les også
Contour Rollermouse Pro 2
Les også
Nytt pekeverktøy fra Contour
Les også
Microsoft Arc Keyboard
Les også
Microsoft Sidewinder X4
Les også
Keysonic KSK-8003UX
Les også
Keysonic KSK-6001ULEX
annonse

Les også