Til hovedinnhold

Dette kabinettet er formet som en skrivepult

Lian Li med ny, eksperimentell modell.

Taiwanske Lian Li lager kabinetter i alle størrelser og former, og er som kjent også temmelig fryktløse når det gjelder å gå helt nye veier innen kabinettdesign, noe vi blant annet har sett i form av et ytterst abnormalt «togkabinett» og et like spesielt sneglehus-kabinett.

Nå er Lian Li i det sære hjørnet igjen med en ny prototype de har kalt DK01, som garantert vil skille seg ut blant møblementet på datarommet.

Skrivebordskabinett

DK01 er en høyst eksperimentell modell som rett og slett er en kombinasjon av et kabinett og et skrivebord. Idéen er ifølge Lian Li at man like gjerne kan slå sammen de to, siden de likevel er uadskillelige i de fleste hjem.

Kabinettet har altså form som en skrivepult med egne ben, hvor skjerm, tastatur og det øvrige PC-utstyret kan plasseres på kabinettet.

Med unntak av den uvanlige formen skal modellen ellers ha mange av de samme egenskapene som selskapets andre kabinetter, slik som børstet aluminiumsoverflate, modulære harddiskbrønner, verktøyløs montering og et minimalistisk utseende.

Kommer med glassplate og LED-lys

Som man kan se av bildene (se under) har skrivebordskabinettet en glassplate på toppen og fargede LED-lys, og ifølge Lian Li er planen at dette skal følge med det ferdige kabinettet, i tillegg til et feste for skjerm.

DK01 er altså foreløpig kun på prototype-stadiet, men Lian Li forsikrer på hjemmesiden sin at kabinettet vil komme ut på markedet på en ennå uspesifisert dato. Selskapet ønsker nå tilbakemeldinger fra potensielle kunder om hva som eventuelt kan forbedres med kabinettet.

Øvrige tekniske spesifikasjoner:

  • Farger: Sort og sølv
  • Kjølemuligheter: 7 vifteplasser (120 mm)
  • Utvidelsesplasser: 14 x 2,5"/3,5"
  • Ekspansjonsspor: 10
  • Støttede hovedkort: EATX, ATX, mikro-ATX
  • Eksterne tilkoblinger: 4 x USB 3.0, HD audio
  • Strømforsyning: ATX, inntil 280 mm
  • Maksimal kortlengde: 410 mm
  • Dimensjoner: 80 cm (bredde) x 79,5 cm (høyde) x 60 cm (dybde)

Se flere bilder under, og gå til Lian Li for mer informasjon om kabinettet.

Lian Li slapp også nylig et nytt mini-ITX-kabinett: PC-Q33 gir enkel tilgang til komponentene »

(Kilde: Lian Li, via TechPowerUp)

annonse