Nyhet

Dette er Microsofts nye budsjettmobil

Nytt bilde av årets siste Lumia-modell har lekket.

I desember i fjor dukket det opp en nykommer på ryktebørsen i form av en angivelig budsjettmobil fra Microsoft, Lumia 650. Nå forteller blant andre nettstedet WMPowerUser om en ny bildelekkasje som trolig viser Lumia 650 i all sin prakt.

Bildet av den nye Lumia-modellen ble lagt ut på Twitter av Evan Blass, kjendis-ryktemakeren som tidligere har lekket en lang rekke mobilrelaterte opplysninger.

Siste Lumia i denne omgang

Det lekkede bildet viser Lumia 650 rett forfra og ser ut til å underbygge tidligere opplysninger når det gjelder utseende. Vedlagt bildet er for øvrig en melding fra Blass om at mobilen er den siste Lumia-modellen fra Microsoft i denne omgang, en opplysning som også er kommet frem tidligere.

Lumia 650 tilhører altså det lavere prissegmentet, og har også spesifikasjoner deretter. Mobilen har en 5-tommer skjerm med 720p-oppløsning, Snapdragon 210- eller 212-prosessor, 1 GB minne og 8 GB lagringsplass, ifølge ryktene.

Avdukes snart

Kameraet er på 8 megapiksler, mens batteriet visstnok skal by på en kapasitet på 2000 mAh. LTE-støtte er på plass, og det samme er microSD-støtte.

Det var først ventet at Microsoft skulle kunngjøre den nye budsjettmodellen i begynnelsen av februar, men som WMPowerUser meldte tidligere ble kunngjørelsen utsatt på grunn av programvare-relaterte problemer. Den offisielle avdukingen er nå ventet å finne sted i midten av februar.

Prisen er uviss, men britiske nettbutikker har tidligere lagt ut mobilen for forhåndsbestilling til en pris på 200 pund, som tilsvarer cirka 2500 kroner.

Microsoft lanserte nylig lillebroren til Lumia 650: Lumia 550 er et knallbra kjøp, men har sine begrensninger »

Les også
HP skal lansere kraftig Windows-telefon
Les også
Dette er Microsofts nye billig-mobil i metall
Les også
Årets siste Lumia kan komme allerede 1. februar
Les også
Microsoft Lumia 550: Microsofts nye billigtelefon er et knallbra kjøp
Les også
Er dette Microsofts neste budsjettmobil?
Les også
Vi har prøvd Microsofts nye Lumia-toppmodell
annonse