Tek.no

Nyhet

Dette håndtaket vil erstatte dekselet ditt

Kickstarter-produktet InSlip skal gi deg enkelt grep om telefonen.

Inslip/Kickstarter
15 Mar 2016 08:22

Det finnes deksler av de fleste fasonger, størrelser og bruksområder der ute, men felles for alle er at de skal beskytte telefonen din mot knall og fall. Men hva om telefonen ikke falt i utgangspunktet?

Det er nettopp utgangspunktet for Kickstarter-prosjektet Inslip, som vil at du heller skal feste et gummiert håndtak til enheten din.

Inslip kommer i mange forskjellige farger.
Inslip/Kickstarter

Håndtaket festes ved hjelp av sterke limbånd, i teorien på alle flater med fortrinnsvis på baksiden av enten telefoner eller nettbrett. Deretter kan du enkelt plassere hånden mellom gummireimen og enheten for å få et trygt og enkelt grep om sistnevnte.

Utover dette er det ikke så mye hokus pokus, men både reimen og limet skal visstnok være enormt slitesterkt. Inslip skal dessuten kunne fås i en rekke størrelser og farger, for å passe alle dine og dine enheters behov.

Inslip skal komme i mange forskjellige størrelser, og dermed passe uansett hva slags telefon du skulle finne på å ha. Eller nettbrett, for den saks skyld.
Inslip/Kickstarter

Fortsatt ikke fullfinansiert

Prosjektet høres kanskje lovende ut, men er langt fra fullfinansiert enda. I skrivende stund har Inslip samlet inn totalt 12 758 dollar, av totalt 30 000 som målsetning. Det er stadig 18 dager igjen av kampanjen, så det kan godt tenkes at man faktisk når målet, men interessen virker ikke direkte overveldende.

De aller, aller fleste opplever kanskje ikke det å bruke et deksel som spesielt problematisk i utgangspunktet?

Uansett: ta en titt på kampanjen her om du vil se flere bilder og lese om prosjektet!

Kickstarter nådde for ikke så lenge siden en stor milepæl:
Feiret med 100 artige fakta »

(Kilde: Kickstarter)

annonse

Les også