Lar deg starte en videosamtale på to sekunder

Nettbasert tjeneste gjør det veldig enkelt.

Det er ikke alltid like lett å skulle starte en videosamtale, noe tjenesten Appear.in nå gjør noe med. Her kan du meget enkelt sette opp og starte en videosamtale med alle du måtte ønske.

Det du gjør er å opprette et rom med et passende navn. Deretter klipper du helt enkelt ut en unik nettadresse som du kan videresende til de du vil ha kontakt med, være seg via andre lynmeldingsprogrammer, e-post eller tekstmelding.

Så snart de andre klikker på linken blir de sendt rett inn på videorommet som du nettopp etablerte, og så kan dere snakke i vei.

Totalt åtte brukere kan snakke sammen samtidig, og om de ikke har webkamera kan de bli med på en ren muntlig samtale.

Ta eierskap til drømmerommet

Dersom du ønsker det kan du ta eierskap til rommet og bruke det i fremtiden. Det krever imidlertid at du bruker en e-postadresse, noe som også gir deg visse fordeler. Blant annet kan du dele ut nøkler til rommet til andre brukere som dermed også blir en form for superbrukere. Både du og de andre superbrukerne kan både låse rommet og kaste ut folk dere ikke vil ha der.

Tjenesten er nettbasert og krever ingen installasjon av rare tredjepartstillegg. Appear.in er bygget inn i en ny nettstandard kalt WebRTC, og så lenge du har en nyere versjon Opera, Firefox eller Chrome er du på trygg grunn.

En egen applikasjon for iOS er allerede på plass. Dersom du er Android-bruker er du nødt til å kjøre tjenesten gjennom nettleseren.

Vi tok rask runde på Appear.in, og kan bare konstatere at dette virker veldig enkelt og greit, så får det bli opp til den enkelte å finne gode bruksområder for tjenesten.

Alt er ikke fryd og gammen på nett:
Se mange av verdens hackerangrep i sanntid »

Les også
Dette er den kjappeste nettleseren
Les også
Det er priskrig i nettskyen
Les også
Nye OpenSSL-sårbarheter avdekket
Les også
Nå er det slutt for populær krypteringstjeneste
Les også
Nå blir Netflix mye større i Europa
annonse